bu sabah lucid gibi bişe oldu sanırım bir yarışmadaydık 3-4 kişii nce tahtadan yapılmış bir odundan karşıya geçiyorduk ama arada boşluklar vardı biri sudan düştü tahaya tutundu geçerken bende beni de düşürür diye tam düşmesini bekledim sonra o düşünce geçtim ki arkadan yarışmacılardan biri hızla sırtıma atladı sudan düşmemek için neyse sonra hızla ormana doğru koşmaya başladık 2 kişi kalmıştık o kızdı ve benden öndekdi ki sarı bir top gördüm neden bilmiyorum ama o topun puan ettiğini bliyordum kızdan önce hemen topu aldım sonra 2 miz ayrı yollardan hızla koşarak devam ettik meğer o doğru yoldaymış sonra ben bir balyanın üstünden atlayarak onun yoluna girdim sonra futboldaki kalelerden birinin içine topla birlikte geçtim filelere atladım sonra kızın babası geldi kızına dedi ki(ya da o bişey söylemedi ben kafamda öyle tasarladım)sen 53 puan almışsın o topuda aldığı için 58 puan almış...Sonra sevinçten eve birinciliği kutlamaya geldim kız da bizim eve geldi :S babama diyodum ki survivor birincisine acun ne kadar vermişti(bu arada eve uğramadanönce acun la bişey konuştum ama hatırlamıyorum orayı)bana da ona yakın para verirler dedm ki... uyandım ama çok üzüldüm rüya olduğuna ama herşey çok gerçekçiydi... bu nedir lucid mi?