Forum Yazılımı Sürümü Güncellenmiştir. Farkettiğiniz Hataları Bildirin Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Özel Mesaj sisteminde, hızlı yanıt özelliği eklendi.

Bu sayede, gelen mesajları okudugunuzda Cevapla butonuna basmadan aynı sayfada hemen alttaki editörde, cevabınızı yazıp gönderebileceksiniz. :sn:

leiche

leiche

Emekli Yönetici

Bu sayede, gelen mesajları okudugunuzda Cevapla butonuna basmadan aynı sayfada hemen alttaki editörde, cevabınızı yazıp gönderebileceksiniz. :sn:

süper olmuş özellik :sn:

canturgay

canturgay

Üye

henüz denemedim..bakalım hangi şanslı üyeye nasip olacakk..:D

mservank

mservank

Üye
hmm baktım da güzel olmuş

alemburda

alemburda

Üye
mesela mesajlarım dolduydu bi baktım e-mail adresime yazı gelmiş mesajlarımın dolu olmasıyla ilgili ama yazı ingilizce bunu düzeltirseniz iyi olur :oke:

YAZI BU:
Dear alemburda,

Your private messages box on MaxiCep.Com has reached 90% of your allowed quota. To ensure that you do not reach 100% of your allowed messages, you should consider archiving or deleting some of your messages. Please visit this page to do so:
http://www.maxicep.com/private.php

canturgay

canturgay

Üye
arkadaş listemizden kişi silerken .gelen uyarı ingilizce...

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
mesela mesajlarım dolduydu bi baktım e-mail adresime yazı gelmiş mesajlarımın dolu olmasıyla ilgili ama yazı ingilizce bunu düzeltirseniz iyi olur :oke:

YAZI BU:
Dear alemburda,

Your private messages box on MaxiCep.Com has reached 90% of your allowed quota. To ensure that you do not reach 100% of your allowed messages, you should consider archiving or deleting some of your messages. Please visit this page to do so:
http://www.maxicep.com/private.php

Düzeltildi :

Merhaba xx,
Maxicep.Com üzerindeki, özel mesaj ( PM ) kutunuzun kotasının %90' ı dolmuştur. Mesaj kutunuz kısa bir süre sonra dolacaktır . Özel mesaj kotanız dolduğunda, yeni gelen mesajları alamayacaksınız.

Yeni gelen özel mesajları alabilmek için, eski veya kullanmadığınız, önemsiz mesajlarınızı silmenizi tavsiye ederiz. . Aşağıdaki linke tıklayarak, kişisel mesajlarınıza gidebilirsiniz. Gelen / Giden kutusundaki eski mesajları silerek, kotanızı tekrar arttırabilirsiniz.

www.maxicep.com/private.php

Saygılarımızla,
Maxicep.Com

arkadaş listemizden kişi silerken .gelen uyarı ingilizce...
Düzeltildi

Teşekkürler

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sitenin ateşleme kısmını biraz daha geliştirdim artık inanılmaz derecede hız hissetmeye devam edeceksiniz .

Farkımız, Hızımız ...:coold:

canturgay

canturgay

Üye
profil sayfasında istatistikler ve üyelik bölümleri ingizce olmuşş...

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
İstatistik düzenlendi.

Üyelik bölümleri derken neyi kastediyorsun ?

canturgay

canturgay

Üye
üyelik grupları
diyecektim..:) o da ingilizce

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Düzeltildi teşekkürler.

alemburda

alemburda

Üye
gerekli bişeydi iyi olmuş :oke:

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Sabah tekrar yazılım güncellediğimizden, birkaç özellikte dil sorunu / görünüm sorunu olabilir gerçi herşeyi kontrol ettik ama gözden kaçan durumları söyleyin dedigim gibi.

ademvehavva

ademvehavva

Üye
güzel olmuş ben bi ara görmüştüm ama nerdeydi unuttum

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
PM sisteminde,

Özel mesajların içeriğinin önizlemesini, içine girmeye gerek kalmadan görebilirsiniz artık.

snacker

snacker

Üye
arkadaslar arasıra bende flash player istiyo sorun bendemi

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Flash istemesi tamamen sizin bilgisayarınızın yazılımı ile alakalı.

Reklamları da göremiyorsunuz, sayfalar kayıyor olabilir

Bu adresten çekebilirsiniz.

CanceR

CanceR

Üye
flaş demişken nie flaş tagını kaldırdınız _??

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
İlerde suistimal edilebileceğini düşündüm

Üst Alt