Forum Yazılımı Sürümü Güncellenmiştir. Farkettiğiniz Hataları Bildirin Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Sergio_Aguero

Sergio_Aguero

Üye
yazlılımdan mı kaynkalanıyor bilmem de, rss haber isimli haber editörünün adı site yöneticilerinde geçmiyor.bide webmasterin adı yöneticilerde geçmiyor ama haber editörü olarak gösterliyor

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Onlar bot olduğu için gösterilmiyor sanırım, Negative öyle ayarlamıştı.

elmyra

Üye
yukardan kendi profilimize girdiğimizde sosyal gurup ve albümlerle ilgili bölüm ingilizce kalmıs

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
ozan bazı imzalar gozukmemekte kullanıcadanmı kaynaklanıyor olabılır yoksa sıtedenmı

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
ozan belki yazmışlardır bilmiyorum ama benim imza resimlerim ve eskiden açmış olduğum konuların resimleri uçmuş... dostum zahmet olmazsa bi el atıver be...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Büyük ihtimalle resimleri yüklediğiniz sitelerden kaynaklı bir durum, sunucu erişimi kesildiğinde resimler çıkmıyor. Ayrıca, resmi hemen yükledikten sonra resmi konuya veya imzanıza eklediğiniz zaman görünmüyorsa resmi yüklerken sunucuda problem olmuştur büyük ihtimalle. İmageshack.us 'un sunucularında bu ara çok problem yaşanıyor bildiğim kadarıyla.

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
ozan bazı imzalar gozukmemekte kullanıcadanmı kaynaklanıyor olabılır yoksa sıtedenmı
Mesela hangi imzalar Canberk ?

Şunu da unutmamak gerek, eğer üye mesaj gönderirken mesaj yazdıgı alanın hemen altında, "İmzamı Göster" seçeneğindeki işareti kaldırıp mesajı gönderirse, imzası görünmez ..

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
birisini arkadaş listesine ekleyince gelen onay yazısı ingilizce olarak yazıyordu :)

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
ben söyledim onu resimli:)

GsliKahraman

GsliKahraman

Üye
Yardım bölümüde ingilizce kalmış :(

Üst Alt