Forum Symbian Modifikasyon Bölümü hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gezginci01

gezginci01

Üye
    Konu Sahibi
Forum Symbian Modifikasyon Bölümü hakkında
[h=2]Merhaba arkadaşlar Forumdaki daki
Symbian S60v5 Sistem Modifikasyon
forumunun alt forumu olan S60v5 CFW - Modifiye FW Bölümü hakkında ufak bir önerim olacakti (bölüm olarak yanlış bir yere topic açtıysam kusura bakmayın) diğer arkadaşlarda kabul ederlerse yapılan mdifikasyonlarda editli olan OFW ve CFW lerde karışık olarak yukarda belirtiğim forumun içinde yer almaktadır. Benim gibi düşünen bazı arkadaşlar yapılan yazılımın orjinal mi yoksa CFW mi olduğunu açılan topiğin başında [OFW] ve [CFW] gibi ibareler olursa forum için daha düzenli ve anlaşılır olacağının kanısındayım. bölece yapılan yazılımın OFW editmi yoksa CFW editmi olduğu daha anlaşılır olur. [/h]

Bazı yazılım editleyen arkadaşlarımızın açtığı başlıklarda OFW editmi yoksa CFW editmi olduğu belirtilmediğinden ötürü böyle bir öneri yapma isteği duydum. Benim gibi düşünen arkadaşlar varsa önerilerini dile getirebilirler.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bence gerek yok zaten c6 fw olanlarda c6 v40 falan yazıyo zaten

gezginci01

gezginci01

Üye
    Konu Sahibi
ben bir kaç tane konu gördüm bütün açılan konulara bakmadım hepsini görme ihtimalim olmadı
mesala ben cfw arıyorum konu başlığı bilmem ne versiyon 1( ne c6v40 var nede v60 edit gibi ibareler var) bi giriyorum içinde de not yok resimlere iyice baktiktn sonra evt bu ofw edit
ya şimdi ne gerek var topiğe girip ofw mi cfw mi diye bakmama :) booşa zaman kaybı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt