Forum Öldü mü?

Sponsorlu Bağlantılar

SHS

SHS

Üye
Konu nerden nereye gelmiş, ordan kalkmış başka yere gitmiş :hmmm

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ortalıkta adminde kalmadı artık online admin denilince aklımıza sadece 1 i geliyor. :)
O da nekstmen. :sirit: (Bunu görmesin :ehe)

Teşekkürler forumun kalitesi bence her zamankinden daha iyi derecede ilerliyor farklı görüşler iyidir.
@BackWomen ları da gördük sağolsun @Siycey :d: Banlandı gariban :(

Herkes duracağı yeri bilecek kardeşim forumda saygısızlığa asla izin verilmez.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., mürteza16, SHS ve 2 diğerleri
The Shadow

The Shadow

Üye
Teşekkürler forumun kalitesi bence her zamankinden daha iyi derecede ilerliyor farklı görüşler iyidir.

Herkes duracağı yeri bilecek kardeşim forumda saygısızlığa asla izin verilmez.
Orası öyle tabi.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Gel beni banla , ban istiyorum , banla beni lağğn...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Orası öyle tabi.
Yaş konusunu hiç bir zaman aldırış etmeden siz gençlere yardımcı olmaya çalışıyorum, çoğu kişiye özelden bazı arkadaşlara ise normal şekilde. Seviliriz sevilmeyiz o ayrı konu. Şimdi burada zamanında yapılanları kalkıp anlatmanın anlamı yok. QWERTY yazmak kolay, bir husus olduğunda şaka yaptım demesi kolay, :D Cem Yılmaz'ın dediği gibi çevirsene bir trafik polisini bir şaka yap bakalım ehliyeti ne zaman alıyorsun :polis:.

Forum stres atarken bilgi alışverişi yapılan yerlerden sadece biri olduğunu unutmayalım,tadını çıkartalım başka bişey çıkarmaya gerek yok :cool

Saygılar,Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve The Shadow
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sorayım da öyle banlayım amacın nedir ?
Yok abicim latifeydi. "Koca istiyoğm , gel beni al , al beni lağn" tarzında bir mesaj yazmak istedim , kusura bakma ;) Çok ciddi biri olduğumdan mıdır bilmem ama her zaman böyle oluyor ;) Fakat pek smile kullanmadığım için sorun bende.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yok abicim latifeydi. "Koca istiyoğm , gel beni al , al beni lağn" tarzında bir mesaj yazmak istedim , kusura bakma ;) Çok ciddi biri olduğumdan mıdır bilmem ama her zaman böyle oluyor ;) Fakat pek smile kullanmadığım için sorun bende.
Az daha arada kaynıyordun bilmeni isterim.3 Sn vermiştim :cool dikkatli ol bu tür konularda inan şakam yoktur neyse.

Kutlayalım bunu :disko::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay::çay:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve asigsasi
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Geçenlerde birisi sormuştu özelden "Admin abi sen hep forumdasın hiç uyumuyonmu yoksa bot musun sen :D cevap ver diye " :D :d:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS., mürteza16 ve Furkan Emekli
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye