gezgin ruhlu birazKonu nerden nereye gelmiş, ordan kalkmış başka yere gitmiş![]()

Ortalıkta adminde kalmadı artık online admin denilince aklımıza sadece 1 i geliyor.![]()
O da nekstmen.(Bunu görmesin
)
@BackWomen ları da gördük sağolsun @SiyceyBanlandı gariban
![]()
Orası öyle tabi.Teşekkürler forumun kalitesi bence her zamankinden daha iyi derecede ilerliyor farklı görüşler iyidir.
Herkes duracağı yeri bilecek kardeşim forumda saygısızlığa asla izin verilmez.
Yaş konusunu hiç bir zaman aldırış etmeden siz gençlere yardımcı olmaya çalışıyorum, çoğu kişiye özelden bazı arkadaşlara ise normal şekilde. Seviliriz sevilmeyiz o ayrı konu. Şimdi burada zamanında yapılanları kalkıp anlatmanın anlamı yok. QWERTY yazmak kolay, bir husus olduğunda şaka yaptım demesi kolay,Orası öyle tabi.
Cem Yılmaz'ın dediği gibi çevirsene bir trafik polisini bir şaka yap bakalım ehliyeti ne zaman alıyorsun
.
Sorayım da öyle banlayım amacın nedir ?Gel beni banla , ban istiyorum , banla beni lağğn...
Yok abicim latifeydi. "Koca istiyoğm , gel beni al , al beni lağn" tarzında bir mesaj yazmak istedim , kusura bakmaSorayım da öyle banlayım amacın nedir ?
Sorayım da öyle banlayım amacın nedir ?

Az daha arada kaynıyordun bilmeni isterim.3 Sn vermiştimYok abicim latifeydi. "Koca istiyoğm , gel beni al , al beni lağn" tarzında bir mesaj yazmak istedim , kusura bakmaÇok ciddi biri olduğumdan mıdır bilmem ama her zaman böyle oluyor
Fakat pek smile kullanmadığım için sorun bende.
dikkatli ol bu tür konularda inan şakam yoktur neyse.

Duygularıma tercüman oldun. Biz hayattan emekli olmuşuz , forumdan emekli olsak ne yazar...Emekli olmak istiyormuş![]()
Duygularıma tercüman oldun. Biz hayattan emekli olmuşuz , forumdan emekli olsak ne yazar...

Bak tartışma tarzı bir şey çıkınca buralarda bir hareketlilik oluyor. Biri ortaya laf atsın da forum canlansın biraz.Daha genciz ne emekliliği![]()
Bak tartışma tarzı bir şey çıkınca buralarda bir hareketlilik oluyor. Biri ortaya laf atsın da forum canlansın biraz.
ÖZellikle misafir seyirciler dikkatimi çekiyor benimMalesef öyle, bazı üyeler tartışmadan haz alıyor

Eskiden çok oluyordu ama zevkli oluyordu bazen.Malesef öyle, bazı üyeler tartışmadan haz alıyor
Eskiden çok oluyordu ama zevkli oluyordu bazen.
Ebe miDüzeyli tartışmaya açığız gerisi laf ebeliği