YaşlıTaşCocuk54
Üye
Ban yerim diye belkiresimi niye değiştirdin![]()
Ban yerim diye belkiresimi niye değiştirdin![]()
neden yasak olsunkiVar da ban yersem resim varda yasak olmasın

neden ban yiyeceksinBan yerim diye belki

Ya kan falan var resimdeneden yasak olsunki
neden ban yiyeceksin![]()
kendin bilirsinYa kan falan var resimde

hosbulduk artik maxicep oldu benim icin haksiz yere yidigim ban yuzunden bunun yanina birakmiyacam uclunun@@Safak hoşgeldin![]()
TAkip ediyorum bunuda unutmamanı rica ederim. Kimse haksız yere ceza almaz forumdaki kurallar hepimiz için geçerli.hosbulduk artik maxicep oldu benim icin haksiz yere yidigim ban yuzunden bunun yanina birakmiyacam uclunun
hosbulduk artik maxicep oldu benim icin haksiz yere yidigim ban yuzunden bunun yanina birakmiyacam uclunun
Duygulandırdınhosbulduk artik maxicep oldu benim icin haksiz yere yidigim ban yuzunden bunun yanina birakmiyacam uclunun

Biber değil wasabi sürsen ne fayda insanlar değişmiyor kolay kolayağzına biber sürcem

Kardeş bizim aramızda savaş mavaş yoktur iftira bunlar benim banlanma sebebim tamamen farklı sırf aksiyon olsun diye yaptımBeyler siyceyle ve safakla ateşkes imzalandımı 2.maxicep savaşı çıkmasın naziler falan normandiya![]()

Ban ban çiki ban gel lan sende ban@BackWomen ları da gördük sağolsun @SiyceyBanlandı gariban
![]()

Dersini almadın mı delikanlıhosbulduk artik maxicep oldu benim icin haksiz yere yidigim ban yuzunden bunun yanina birakmiyacam uclunun

Yok ben almayımYenilmedik savaştayız,maxide revaştayız
@Sucrofe senle bi hesabımız var evlat ensendeyim
Kardeş bizim aramızda savaş mavaş yoktur iftira bunlar benim banlanma sebebim tamamen farklı sırf aksiyon olsun diye yaptım
Ban ban çiki ban gel lan sende ban
Dersini almadın mı delikanlı![]()

Hacı abi sende kusura bakma o gün biraz şakanın dozu kaçtı sürç-i lisan ettiysek affola [emoji14]roBen de burdan bir kez daha ensenizde olduğumu hatırlatayım![]()
Önemli değil bir büyüğünüz olarak sizlere doğru olanını göstermekle mükellefiz burda okadar.Hacı abi sende kusura bakma o gün biraz şakanın dozu kaçtı sürç-i lisan ettiysek affola [emoji14]ro
Duygulandırdın
Biber değil wasabi sürsen ne fayda insanlar değişmiyor kolay kolay![]()

Nedendir bilmiyorum ama balı oldum olası sevmiyorumhepinizin ağzına bal sürcem![]()
Ben de burdan bir kez daha ensenizde olduğumu hatırlatayım![]()

Varmı Ruhsatın genç yoksa senin için iyi olmazThe Shadow' Alıntı:Nedendir bilmiyorum ama balı oldum olası sevmiyorum
![]()