Furkan Emekli
Üye
Birazdan sınava gireceğim ya , o yüzden bir şeyi imâ ediyormuşsun gibi geldi
Birazdan sınava gireceğim ya , o yüzden bir şeyi imâ ediyormuşsun gibi geldi
Birazdan sınava gireceğim ya , o yüzden bir şeyi imâ ediyormuşsun gibi geldi![]()
Malesef. Şuan sınavdan çıktım. Bildiğim ve ilk başta doğru yaptığım şeyleri silip özenle bütün yanlışları yaptım.Haftasonu vizesi olayı mı
Malesef. Şuan sınavdan çıktım. Bildiğim ve ilk başta doğru yaptığım şeyleri silip özenle bütün yanlışları yaptım.
elindeki ne? (profil resminde)
Tee yorumu kes
Sila.elindeki ne? (profil resminde)
o değil öteki
Kuşo değil öteki
işte o kuşun cinsini(adını) merak ettimEski bu resim 3 senemi ne oldu
Dağ güverciniişte o kuşun cinsini(adını) merak ettim
Profil resmin çok tanıdık geliyor. Daha önce banlanan birisisin değil mi?Dağ güvercini
Kardeşimdi o resmimi koymuş çocuk 10 yaşında yani onun yüzüne ban olmuştuProfil resmin çok tanıdık geliyor. Daha önce banlanan birisisin değil mi?
Kardeşin koymuş? İnandırıcı gelmedi. Benim abim de foruma üye. Ne ben onun resmini, ne de ben onun resmini koydum, koymamda.Kardeşimdi o resmimi koymuş çocuk 10 yaşında yani onun yüzüne ban olmuştu
Ne ben onun resmini, ne de ben onun resmini koydum, koymamda.Kardeşin koymuş? İnandırıcı gelmedi. Benim abim de foruma üye. Ne ben onun resmini, ne de ben onun resmini koydum, koymamda.

başka yok muEski bu resim 3 senemi ne oldu
resimi niye değiştirdinBu konu nerden nereye geldi![]()

Var da ban yersem resim varda yasak olmasınNe ben onun resmini, ne de ben onun resmini koydum, koymamda.
başka yok mu