forum danışmanlık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Buyur dostum umarım olur:)

hidayet02

hidayet02

Üye
Buyur dostum umarım olur:)

Kardeşim Çok Uğraştın Yardım Ettin Bu Yüzden Çok Teşekkür Ederim:)

Txt Dosyasında Belirttiğin Gibi Dosyaları Yerlerine Attım. Rom Patcher'daki Son Ekleneni Oto Aktif Yaptım Teli Kapatıp Açtım. Malesef Yine Olmadı 10 Farklı Oyun Denedlm Olmadı...

Yinede Ellerine Sağlık :tşk:

serdar_gs

serdar_gs

Üye
merhaba bana 603 için ekran görüntüsü alma programı önerirmisiniz? SuperScreenShot denedim ama ekran görüntüsü alamadım :ehe

hidayet02

hidayet02

Üye
merhaba bana 603 için ekran görüntüsü alma programı önerirmisiniz? SuperScreenShot denedim ama ekran görüntüsü alamadım :ehe

SuperScreenshot'u Aç Settings/Ayarlar'a Gir.
Ardından Engine: Super-I Yazan Yeri Engine: Normal Yap.

Kısayol Tuşunuda Ayarladıktan Sonra Ekran Görüntülerini Almaya Başlayabilirsin:)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
BestScreenSnap güzelmiş tamamdır teşekkürler :good:

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap

Kardeşim Çok Uğraştın Yardım Ettin Bu Yüzden Çok Teşekkür Ederim:)

Txt Dosyasında Belirttiğin Gibi Dosyaları Yerlerine Attım. Rom Patcher'daki Son Ekleneni Oto Aktif Yaptım Teli Kapatıp Açtım. Malesef Yine Olmadı 10 Farklı Oyun Denedlm Olmadı...

Yinede Ellerine Sağlık :tşk:

hay allah yaa :) ondaki amaç telefonun z yerine c deki java klasörünü okumasıydı. Format atmayı denedin mi ?

BestHacker

BestHacker

Üye
    Konu Sahibi
yedekle ve sonra format at .. Başka çaresi görünmüyor gibi

- - - Eklendi - - -

ama sadece galeriyi yedekle ayarları ve dosyaları yedeklemen telefonu sisirir.. Galeri yani rehber mesajlar

hidayet02

hidayet02

Üye

hay allah yaa :) ondaki amaç telefonun z yerine c deki java klasörünü okumasıydı. Format atmayı denedin mi ?

Bende Dert Bizmez Kardeşim:D Güvenlik Kodunu Unutmuşum:) Kendim Değiştirmiştim Orjinalini:D

- - - Eklendi - - -

yedekle ve sonra format at .. Başka çaresi görünmüyor gibi

- - - Eklendi - - -

ama sadece galeriyi yedekle ayarları ve dosyaları yedeklemen telefonu sisirir.. Galeri yani rehber mesajlar

Yedeklemiştim Ama Güvenlik Kodu Engel Oldu:D

BestHacker

BestHacker

Üye
    Konu Sahibi
güvenlik kodu flash atınca sıfırlanır yapabileceğin tek şey tuşla soft reset daha sonra flash sonra tekrar hard reset canım kardeşim :( üzgünüm

BestHacker

BestHacker

Üye
    Konu Sahibi
Sanıyorum konu göz önünde olmayınca pekde işe yaramıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt