forum danışmanlık

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BestHacker

BestHacker

Üye
    Konu Sahibi
forum danışmanlık
arkadaşlar forum bünyesinde birçok arkadaş gayret içerisinde paylaşımda bulunmakta birçoğu karışıklıktan doğan hatalarla dikkat çekmemektedir. Buraya gelen acil ihtiyacı olan arkadaşlarımız ya bulamadığını düşünerek çıkmakta yada yeni konu açarak 'acil program lazım' demektedir. Ben yıllardır bu forumda birçok telefon için incelemeler yaptım forumu iyi tanıdım. Çorbada tuz misali bir katkıda bulunmak için bir hizmet başlatıyorum Bana ihtiyacınız olan programı söylerseniz size en kısa zamanda forum içi link verebilirim. Yani bi tür danışmanlık hizmeti. Ama lütfen yorum yada tsk olmasın iyi forumlar :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
iyi bir fikir kardeşim. Konun yeterli ilgiyi görmesi ve bir gün üst konulara geçmesi dileğiyle...
iyi akşamlar:)

BestHacker

BestHacker

Üye
    Konu Sahibi
SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
evet konu kirliliğini büyük ölçüde azaltabilir:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
benim bir sorum olacak.c6-01 için ispanya operatör sürümüne türkçe dil ekliyorum.ancak yükleyen arkadaşlar ayarlara galeriye ve bazı uygulamalara giremediklerini söylüyor.nerede hata yapıyorum Acaba?

BestHacker

BestHacker

Üye
    Konu Sahibi
benim bir sorum olacak.c6-01 için ispanya operatör sürümüne türkçe dil ekliyorum.ancak yükleyen arkadaşlar ayarlara galeriye ve bazı uygulamalara giremediklerini söylüyor.nerede hata yapıyorum Acaba?

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/c6-01-guncelleme-gelmis-655203.html

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
genelde link arama işini yeni üyeler yapıyor forumu tanımadıkları için ya da hiç aramayla uğraşmıyorlar girip direk konu açıyorlar hatta bazıları konuları yanlış yere bile açabiliyor dediğin yapılsa güzel olur ama dikkat etceklerini sanmıyorum inşallah başarılı olur :)

BestHacker

BestHacker

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim

serecans

serecans

Üye
güzel düşünce hayırlı olsun

umur ada

umur ada

Üye
bende c6-01 için instagram adlı programı arıyorum fakat bulamadım.eğer onun hakkında da yardımcı olabilirseniz sevinirim (instagrama benzer bir programda önerebilirsiniz)

BestHacker

BestHacker

Üye
    Konu Sahibi
tsk ederim arkadaşlar konu dikkat çekerse daha başarılı olur bu senin benim meselem değil bu forumda kirlilik olmasın diye emek çaba.. Bu arada cevapladığın için tsk ederim :)

hidayet02

hidayet02

Üye
Yazılım Desteğe Açmış Olduğum Bu Konuda Java Oyunları Açamamdan Bahsetmiştim. Bir Arkadaş Yardımcı Olmaya Çalıştı Ama Konu Çözülmedi. Burayada Tekrar Konu Açmaktansa Bu Konuya Yazmayı Uygun Buldum.

Yardımlarınızı Bekliyorum:)

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
Yazılım Desteğe Açmış Olduğum Bu Konuda Java Oyunları Açamamdan Bahsetmiştim. Bir Arkadaş Yardımcı Olmaya Çalıştı Ama Konu Çözülmedi. Burayada Tekrar Konu Açmaktansa Bu Konuya Yazmayı Uygun Buldum.

Yardımlarınızı Bekliyorum:)

bu sayfada JAVA FİX diye bir mod var dostum işini görebilir:) rofs2 , rofs3 yapılacak;)
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/s-3-belle-modlari-evet-sonunda-tum-belle-modlari-burda-608022.html

hidayet02

hidayet02

Üye

bu sayfada JAVA FİX diye bir mod var dostum işini görebilir:) rofs2 , rofs3 yapılacak;)
http://www.maxicep.com/s-3-sistem-modlama/s-3-belle-modlari-evet-sonunda-tum-belle-modlari-burda-608022.html

Bir Bilgisayarım Yok Malesef Kardeşim:) Bunu Direk Cepten Yapabileceğim Bir Yöntem Yokmu?

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
maalesef yok dostum:( sen bana yükleyemediğin bir tane jar dosyası yolla bakalım çalışcak mı ;)

hizan

hizan

Üye
cepten yapamazsın.

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
çözüm araştırıyorum. Akşama olumlu yada olumsuz mutlaka cevap yazacağım;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt