Yardım Format attim driverlari bulamiyorun

avast

Üye
    Konu Sahibi
Format attim driverlari bulamiyorun
Elimde hp6550b laptop var sitesindencindirmeyi denedim ama aradigimi bulsmadim bu hani maus olarak jullandigimiz o panelde tekerlek gorevi gormesini saglayacak driveri ariyorum

windows 7 veya 8 otomatik tanıyor diye biliyorumdene bakalım bunu olur belki tr.driverscollection.com/_4476055702832cbd75e2f475422/Yükle-HP-ProBook-6550b-Synaptics-Touchpad-Sürücü-v.15.0.24-için-Windows-7-Vista-XP-ücretsiz

Tepkiler: avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Oldu ama bilgisayar her acildiginda bi uyari veriyo googleda aradim aradim bulamadim o driveriAcpi hpq0004 falan diye

al kendi sitesindeki bu bunu dene

avast

Üye
    Konu Sahibi
benim masaustum var bide format atıyorum ama bilgisayar ilk aldıgımdaki gibi olmuyo o zaman daha iyiydi tum driverlari nasıl kurarım sıkıntısız aygıt yoneticisinde hepsi kurulu gozukuyo ama bişeyler eksik yani farkediliyo

hepsi kurulu gözüküyosa kuruludur snn pcde virüs filan vardır ondan yavaştır

Tum driverlari otomatik bulan bi program vardi adini unuttum ama ara googlede cikar

ya fullprogram indirden win8.1 son sürümü flasha çek 12in1 in 4g sıkıştırması var driverleri kendi buluyo

RE_STaRT

Üye
SlimDrivers Var Onu Dene eksik olanları buluyor kuruyor

Sam driver olabilir ya da benim tavsiyem Drlver Pack Solution otomatik yapısında bulunduruyor driverları. İstersen özelden link atabilirim Ama kısa olsun istersen Driver Genius Professional var o internetten bulup yüklüyor.

Tepkiler: avast
oyun oynamam diyorsan linüx kur hem driverleri kendi yapıyo sanırsam yani pcyle gelen işletim sistemi kadar driveri kurar ayrıca performansı çok artar pcnin 64mb ram harcıyo boştayken