Originally posted by abuvice@Sep 3 2005, 11:42 PM
midas katılmıyorum dostum. se telefonları nokiadan daha basit. bana nokia yı ver büssürü tuşu var. kullanamam. cidden diyorum bak. nokiada menüyle alakalı 10 a yakın tuş var. se de ise 1 tane joistic artı 4 tuşu var menüyle alakalı. buradan anlarsın hangi tel. daha karışık
[post=153820]Quoted post[/post]
tarihi tam hatırlamıyorum amcam telini bozmuş benden telefonumu istedi bende o zamanlar r320 kullanıyorum,tabi biraz yavaş ve karışık neyse ben tel i verdim.
daha yeni gıcır gıcır telefon artesi gün telefonum geldiki antenini kırmış ama bilerek,sinirlenmiş sinirini antenden almış.
yav dedi bi mesaj atacaktım girmediğim yer kalmadı mesajları buluyorum(tabi nokia dan alışmış hızlı menüye) tuşluyorum giriyorum farklı biryer çıkıyo daha sonra çık tuşuna basıyorum bu seferde kapanıyo velhasıl senin tel burda dedi verdi elime anteni teli çekti gitti.
tabi sadece ericsson la karşılaştırmıyorum mesala phılıps ve siemens hele siemens kullanmak,kardeşimin a52 si var o ne öyle karmakarışık.
sony ericsson demişken birisi bana benim teldeki fotoları bilgisayarına yolla demişti telefonuda s700 dü galiba telefonu elime aldım öyle kaldım hani bunun tuşları,menüsü çocuk kendiside zor bulmuştu.
birde şunu yazmayı unutmuşum nokia telefonlar taş gibidir sapasağlam,benim 3650 onlarca defa düştü en son dün elimden uçtu gitti telefon anlamadım bile kapak biryere pili biryere topladım taktım kullanmaya devam olay budur hocam.