Ford Nokia ve Microsofttan navigasyonda devrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ford Nokia ve Microsofttan navigasyonda devrim
[video=youtube;WyBO32jz7Vg]http://www.youtube.com/watch?v=WyBO32jz7Vg&feature=player_embedded[/video]

Nokianın geliştirdigi Nokia Location Platform ile hazırladıgı yeni navigasyon sistemi artık hayallerimizi bile zorlar özelliklere ulaşacak gibi görünüyor.
Ford NAVTEQ Harita yanı sıra ölçeklenebilir bulut hizmetleri APİler ve önde gelen sanayi kuruluşları olmak üzere Nokianın yüksel kaliteli küresel konumlama içerigi Nokia Location Platform size bu hizmeti vermek için seçildi.
Bu komple çözüm yenilikçi ve farklılaştırılmış ürünler konumunu oluşturmak için hızlı, kolay ve düşük maliyetli bir yol sunuyor.
Halihazırda Nokia Drive3.0 sürümünün etkileşimli navigasyonda başlangıç olacagı ve kullanım özelliklerinizi kaydederek kişiselleştirilebilir navigasyon ve sizin kullanım özelliklerinize uygun rota hesaplamaları yapacagı da sızan bilgiler arasında.
Ve wp8 ile Nokia Drive uygulaması tüm telefon markalarında standart olarak gelicegi daha önce de açıklanmıştı.

Yukarıdaki videoda da görüldügü üzere Microsoft ve Nokia cep telefonu bilgisayar tablet derken kesintisiz etkileşimli iletişim ekosistemine arabaları da eklemeyi başarmışa benziyor

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim gibi sürekli araba kullanan ve navigasyona muhtac ulan birisi için çok güzel bir şey.ve n8 den beri nokia navigasyonunun üstüne görmedim paralısı da parasızı da dahil.

benim gibi sürekli araba kullanan ve navigasyona muhtac ulan birisi için çok güzel bir şey.ve n8 den beri nokia navigasyonunun üstüne görmedim paralısı da parasızı da dahil.

Evet hünkarım gerçekten mantıklı ama o sistem her araca entegre edilir mi o da var

ltfcn01

Üye
Ahaha yürüyüş rehberi çok yararlı şehir dışında bir akrabaya gittiğimde mahallelerinde ne var ne yok bakmak için dışarı çıktığımda evi işaretliyorum çıkmadan geziyorum geziyorum dolanıyorum ardından evi bulmak için navigasyonu çalıştırıyorum navigasyon herkes için önemli bir araç haline geldi günümüz karmaşasında. ancak Video ingilizce olduğu için pek birşey anlamadım ben :S

Del Rey

Üye
Nokia nın harita sistemleri üstüne tanımıyorum. Sırf bunun için arabaya evrensel cihaz tutucu bile almıştım Harika!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...