Font Değiştirme (FontRouter LT)

Sponsorlu Bağlantılar

efsane717171

Üye
bend ede yok

rambo6868

Üye
e:data/fonts bulamayanlar kendi oluşturup .ini ve font dosyasını kendi atsın. bende de yoktu fonts klasörü kendim oluşturdum. çalışıyor :oke:

mKcReat!Ve

mKcReat!Ve

Üye
Teşekkürler.

r0ket

r0ket

Üye
kardeşim çok güzel bi paylaşım teşekkürler...!

ha3823

Üye

EFeNDy17

EFeNDy17

Üye
ya c ye yükledim mal gibi sildim bide font ini dosyasını acılmıyo şimdi te. :S napcaz vamı fikrin :S

emre kocamaz

Üye
sertifika hatası uygulama satıcıyla görüşün diyo

g1gfe4ds2

Üye
Güzel paylaşım sağol..

btnjk

Üye
ya arkadaşlar aynı sorun düzelten arkdşlar varsa bi yardmcı olsn çok zor durumdayım !

boluspor14

Üye
arkadaşlar bn yapamadım

Emperian

Emperian

Üye
hocam n95 8gb çalışmıyor (v3.5, hackli)

ozzzke

Üye
fontrouter.ini bende böle bi klasör yok. zaten fonts klasörüne de ben açmştm. şimdi tekrar eski halne dönmek istiyorum napmam gerek?

relkua

Üye
mrhba fontRouter progrmnı telefona yklerken hta verio yrdmcı olrsnz svinrm

jeki01

jeki01

Üye
bir denemek lazim.
guzel paylasim.

burulay

Üye
arkadaşlar fetret arkadaş bi yanlışlık yapmıştır asıl olarak font dediği e:data/fonts değil asıl olarak c:data/fonts klasörü olacak saygılar

burjuvapich

Üye
lanet edıorum sana grafıtı kurdum telefona kurdum suan sılemıorum ınsan soyle en basta havızaya kurun dıe uyarır :@

--------------- Ekleme ---------------

yazıyı duzeltmek ıcın arkadaslar secman adlı programı kurun bulması benım ıcın zor oldu :D malum yazıyı okunamaz bı yazı yapmıstım kurun onu kapatıp acın
duzelıo xD :D:D bende ole duzeldı

bilmece01

Üye
aradımda bulmadım diablo 2 fontunu bulabilen varmı acaba :))

bartuada

Üye
sertifika hatası aLıyorum . LisansLı programı yokmu ??

vessa

Üye
e65 font deisti bikactane denedim sorun yoktu orjinal fontu yuklemesi icin enabled 0 yaptım restart attım ancak telefon acılısta nokıa yazısından sonra ekran bembeyaz kaliyor kapanmıyor bile bataryayı cıkarıp kapatıyorum hard format atmada yok sanırım yardım edin pls

ccc07

ccc07

Üye
eline saglıkk guzel paylasımm :)