abi baglama nasil yapiyoduk
klasor actimda baglama yeri yok[emoji17]Önceki yorumumda anlattım ya anil![]()
Demek istediğim taşıdığı dosya 2 yerde oluyor bir orjinal klasörde birde hafiza kartında bu kısmını anlamadım
Orjinal klasörün ici boş olması gerekmiyor mu
klasor actimda baglama yeri yok[emoji17]
data klasörü ac demissin ya actim ama baglama yeri gelmediHafıza kartindaki dosyanın boyutuna bak tamamiyle tasindiysa teldekini silebilirsin
Anil ne klasorunden bahsediyorsun?
Anil resimli anlat mümkünse yazdıklarını anlayamıyorum maalesef..data klasörü ac demissin ya actim ama baglama yeri gelmedi
Anil orada zaten birsey görünmez. üstteki + isaretine bas, oyun adini yaz ve klasoru sec taşıbak simdi abi telefon hafizasinda bos data klasoru var obbde actim ama baglayamiyorum
Anil anlamıyorum... Anlayacağım gibi yaz lütfenTelefon hafizasinda dilki bu simdi nereyi gosterim
Anil sacma birsey sordugunun farkindamisin?kaynak dizin diye soruyor ama orda dil hafiza kartinda oyunlar
Esitlemek icin soruyorsan bos klasör olustur cihazda esitlekaynak dizin diye soruyor ama orda dil hafiza kartinda oyunlar
Anil bak şimdi yaxiyorum oku ve uygula…yav kızdırmak dil amacim ama yapamadim [emoji17]
tmm yapalim 25 inden sonra nefes alirsin abi [emoji3]Anil bak şimdi yaxiyorum oku ve uygula…
1) Simdi mesela hafıza kartında xxx.obb isimli oyun dosyası var.
2) sen bu xxx.obb isimli dosyanın aynisindan cihaz hafizasinda "android/obb" içine bir klasör olustur.
3) uygulamayı aç ve dosyayı sec![]()
Hafıza kartindaki dosyanın boyutuna bak tamamiyle tasindiysa teldekini silebilirsin
Silinme icin birsey diyemicem bende sorun yok.Her iki tarafta ki dosya boyutu aynı zaten teldekini silmiştim ama hafiza kartında ki de silinmiş oyuna girdigim de 250 mb lik dosya indirmek istiyor
Bu programın maksadı dahili hafızada ki data yada obb yi taşımak orda yer açmak değil mi
Android/obb/mc4 (içi boş)
Hafiza kartı/android/obb X.mb olmalı değil mi
Ben daha önce aynı dosyaları hfz kartında oluşturmuştum directory bind adlı uygulama hedef yol hatası veriyordu bunda öyle sorun olmadı amaSilinme icin birsey diyemicem bende sorun yok.
Bir daha denersen dosya boyutunu kontrol et silmeden once yada dosyayı elle taşı uygulamadan eşitle![]()

artık farklı uygulamalarda denerim inşallah yine aynısı olmazDostum simdi tekrar denedimBen daha önce aynı dosyaları hfz kartında oluşturmuştum directory bind adlı uygulama hedef yol hatası veriyordu bunda öyle sorun olmadı ama
Dosya boyutunda sorun yoktu bende zaten ona dayanarak iki yerde olmasın demek ki kendi silmiyor diyerek sildim ama bu kez hafiza kartında ki de silinmiş haliyle oyun calsitirmak için dosya bulamıyor
bana hedef dosyayı ben olusturayim mi diye sorduğun da hayır dedim acaba kendisinin yapmasına onay mi vermek lazım
Neyse dosya uçtuartık farklı uygulamalarda denerim inşallah yine aynısı olmaz