FolderMount Premium v2.7.5 Patched (oyun-uygulama data-obb hafıza kartına taşıyın)

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
abi baglama nasil yapiyoduk

Anil-D

Anil-D

Üye
bak simdi abi telefon hafizasinda bos data klasoru var obbde actim ama baglayamiyorum

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
bak simdi abi telefon hafizasinda bos data klasoru var obbde actim ama baglayamiyorum
Anil orada zaten birsey görünmez. üstteki + isaretine bas, oyun adini yaz ve klasoru sec taşı ;)

Anil-D

Anil-D

Üye
Telefon hafizasinda dilki bu simdi nereyi gosterim

Anil-D

Anil-D

Üye
kaynak dizin diye soruyor ama orda dil hafiza kartinda oyunlar

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
kaynak dizin diye soruyor ama orda dil hafiza kartinda oyunlar
Anil sacma birsey sordugunun farkindamisin?
Amaç telden hafıza kartına taşımak ;)

Dosyalarını dosya yoneticisi ile tasiyabilirsin, konudaki uygulamaya ihtiyacın yok, zaten cihaz hafizasina tasiyacagin dosyaları oyunlar kendisi görür

Anil-D

Anil-D

Üye
yav kızdırmak dil amacim ama yapamadim [emoji17]

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
yav kızdırmak dil amacim ama yapamadim [emoji17]
Anil bak şimdi yaxiyorum oku ve uygula…

1) Simdi mesela hafıza kartında xxx.obb isimli oyun dosyası var.
2) sen bu xxx.obb isimli dosyanın aynisindan cihaz hafizasinda "android/obb" içine bir klasör olustur.
3) uygulamayı aç ve dosyayı sec ;)

Anil-D

Anil-D

Üye
Anil bak şimdi yaxiyorum oku ve uygula…

1) Simdi mesela hafıza kartında xxx.obb isimli oyun dosyası var.
2) sen bu xxx.obb isimli dosyanın aynisindan cihaz hafizasinda "android/obb" içine bir klasör olustur.
3) uygulamayı aç ve dosyayı sec ;)
tmm yapalim 25 inden sonra nefes alirsin abi [emoji3]

• Beğen

mavi_yeleli

Üye
Hafıza kartindaki dosyanın boyutuna bak tamamiyle tasindiysa teldekini silebilirsin

Her iki tarafta ki dosya boyutu aynı zaten teldekini silmiştim ama hafiza kartında ki de silinmiş oyuna girdigim de 250 mb lik dosya indirmek istiyor

Bu programın maksadı dahili hafızada ki data yada obb yi taşımak orda yer açmak değil mi

Android/obb/mc4 (içi boş)
Hafiza kartı/android/obb X.mb olmalı değil mi

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Her iki tarafta ki dosya boyutu aynı zaten teldekini silmiştim ama hafiza kartında ki de silinmiş oyuna girdigim de 250 mb lik dosya indirmek istiyor

Bu programın maksadı dahili hafızada ki data yada obb yi taşımak orda yer açmak değil mi

Android/obb/mc4 (içi boş)
Hafiza kartı/android/obb X.mb olmalı değil mi
Silinme icin birsey diyemicem bende sorun yok.
Bir daha denersen dosya boyutunu kontrol et silmeden once yada dosyayı elle taşı uygulamadan eşitle ;)

mavi_yeleli

Üye
Silinme icin birsey diyemicem bende sorun yok.
Bir daha denersen dosya boyutunu kontrol et silmeden once yada dosyayı elle taşı uygulamadan eşitle ;)
Ben daha önce aynı dosyaları hfz kartında oluşturmuştum directory bind adlı uygulama hedef yol hatası veriyordu bunda öyle sorun olmadı ama
Dosya boyutunda sorun yoktu bende zaten ona dayanarak iki yerde olmasın demek ki kendi silmiyor diyerek sildim ama bu kez hafiza kartında ki de silinmiş haliyle oyun calsitirmak için dosya bulamıyor :)
bana hedef dosyayı ben olusturayim mi diye sorduğun da hayır dedim acaba kendisinin yapmasına onay mi vermek lazım
Neyse dosya uçtu :) artık farklı uygulamalarda denerim inşallah yine aynısı olmaz

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
    Konu Sahibi
Ben daha önce aynı dosyaları hfz kartında oluşturmuştum directory bind adlı uygulama hedef yol hatası veriyordu bunda öyle sorun olmadı ama
Dosya boyutunda sorun yoktu bende zaten ona dayanarak iki yerde olmasın demek ki kendi silmiyor diyerek sildim ama bu kez hafiza kartında ki de silinmiş haliyle oyun calsitirmak için dosya bulamıyor :)
bana hedef dosyayı ben olusturayim mi diye sorduğun da hayır dedim acaba kendisinin yapmasına onay mi vermek lazım
Neyse dosya uçtu :) artık farklı uygulamalarda denerim inşallah yine aynısı olmaz
Dostum simdi tekrar denedim :)
tasima isleminden sonra cihazı yeniden baslatirsan cihazdaki dosyanın silinmiş oldugunu gorebilirsin :)
Sen yeniden baslatmadan dosyayı sildigin icin ikisinide silmis oluyorsun ;)

• Beğen
Tepkiler: mavi_yeleli

Üst Alt