fllscreen Wallpaper 1.0 (S60 3rd)Artık duvar kağıtlarınız tam ekran olacak!

Sponsorlu Bağlantılar

slm5288

Üye
tesekkur ederim,tam aradigim program.

gfb_ugr

Üye
ben denedim bu programı ama sertifika hatası dio benm tel 5320 uyumlu degil mi acaba lütfen yardım edermisiniz...

cr4n1um

cr4n1um

Üye
ortak bende sertıfıka sorunları yasadım calıstıramadım e51 telefonum..

laxeristan

Üye
nsl fehmi yazdın oraya bizede ögretirmisin

mercek76

mercek76

Üye
eywallah..:oke:

marduks

marduks

Üye
    Konu Sahibi
Laxeristan Kardeş;Oplogo Changer diye bir proğram var,forumdan arat sanırım olması gerek.Bu programla oparatör logosunu değiştirip istediğin uygun boyutta resim yada yazı ekleyebilirsin.Hatta oparatör logosunu komple silebilir dilersen bütün değişiklikleri iptal edip düzeltebilirsin.Yalnız eklemek istediğin yazıyı yada resimi seçtikten sonra telefonunu bir kez Hatsız tercihe alıp sonrasında tekrar hatlı herhangi bir tercihe tekrar geçki işlem tamamlansın.

byyormaz

Üye
ya sertıfıka hatası verıyoo ya

gokhan2642

Üye
sertıfıka hatası dıyooo yuklenmedı nasıl yapcezz

marduks

marduks

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika hatası alanlartelefonunuzu Hack yapmanız gerekiyor

mmzzkk

mmzzkk

Üye
off yha sertifika hatası x(..

Alikevicius

Üye
Valla sadece duvar kağıdını değiştirseydi iyiydi ama herbir yer o resimden oluyor. Tema gibi bişey oluyor.

gknsirtalan

gknsirtalan

Üye
sertifika sorunu dio arkdşlar telefon bilmem neyinizle görüşün dio anlamadım :D

Bymevzu

Üye
eline sağlıkta sertifika istiyor anlıyamadım ciğ
az n93 yüklemeye giriyor sonra sertifika hatası veriyor...

marduks

marduks

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar daha öncede söylediğim gibi sertifika hatası alıyorsanız telefonunuzu hacklemeniz gerekiyor.Sadece bu program için değil forumda bir çok programı yükleyebilmeniz için bu gerekli.

kosovali75

Üye
kardeş eline saglık ama unsignet bu tel yüklemiyor bi yardımcı olurmusun

hakanderel

hakanderel

Üye
teşekkürler dost

bark_41

bark_41

Üye
o dediğin hafıza kartını kaça satıyon kardeş.8 cb micro sd sandisk...????

djremix

Üye
telefonu hacklemek istemiyorum bunu kıracak olan yokmu FreesiGner diye programın linki nerede

mercek76

mercek76

Üye

Arkadaşlar,hepimizin yaşadığı bir sorun olan duvar kağıdımızın ekrana tam olarak oturmadığını hepimiz biliyoruz.İşte bu durumu ortadan kaldıran bu programı mutlaka deneyin.Artık seçtiğimiz resimler telefonumuzun ekranına örnek resimde olduğu gibi tamamen oturacak.Güle güle kullanın :oke:

sertifika sorunu veriyor bundan kaçtır deniyorum artık söyliyim dedim:sopa::megafon:

delirza

Üye
saolasın

Üst Alt