Paylaşım için teşşekkürler önceden indirdim eğeydir kullanıyorum gayet güzel, farklı fonları bekliyoruz... Mümkünse çok font olursa seviniriz.. (deneyip yapamayanları anlamıyorum herşeyi doğru yaptıktan sonra sorun çıkmaz ki)
1. benim telim 5800 v.50 hackli değil ve sertifika istemiyor bunun için teşekkürler.sertifika ile uğraşmak zorunda kalmadım.çünkü opda vb sitelere uyuz oluyom 2. dediğin gibi programın kendi fontları trial senin verdiklerin trial değil sorunsuz çalışıyor.fontlar çok güzel.uzun zamandır böyle bir program arıyordum sayende buldum çok teşekkürler telefona hiç bi zararı yok.aksine çok iyi bi program.paylaşmın için saol.
YA uzun zamandan beridir bu programı arıyorum buldum sonunda bende wardı ama deneme sürmüydü şimdi bu dimi yane tam srüm 1 ay sonra felan kapanma olmicak şimdiden teşekkür ederim saol kardeşim
kardeşim ben flipfont yükledim telefona yanında 37 tane yazı fontu vardı. fakat daha değişik fontlar nasıl yüklicez.. sis uzantılı yazı fontu varsa koyarmısınız siteye...