Invoke
Üye
-
Konu Sahibi
-
şimdi şöyle bir hata veriyor
" ERROR - ERR_SEVERITY="MAJOR";ERR_CLASS="SECURITY_CLASS";ERR_DYNAMIC="SIN header verification failed"
niye çıkıyor bilgin var mı
ultimate hd yi flash layacaktım arc s e baktım internetten hep zipli buldum
telde root da var boot loadr de açık.Cwm den flash yapsam olcak demi. İlk defa yapacağım da
WİN 7 NASIL YAPACAM RESİMLİ ANLATIRMISN USTAM
ustam gece 10 işten çıkıyorum buralarda ol yükleme yapacam sende ricam bide bizim için sağde bir şekilide win 7 için resimli anlatım yaparsan sevinirimsitNormal kuracaksın. Win7'de sorun yok ki zaten. Win8'de hata veriyor program onun için anlattım onları.Konuda seni ilgilendiren kısım Flashmod/Rom Flashlamak/.ftf kısmı.
Bootloaderla kernelle işin yok, oralarla ilgilenme. @Dj_ShArK_001
Bir de ***yapmanız gerekenler*** kısmını uygulayacaksın tabiki.
sistemin gücü yetermi 1 gb ddr2 ram intel 2 çekirdekli 1.80 ghz sistemin gücü yeter usb 2 inş yeterustam gece 10 işten çıkıyorum buralarda ol yükleme yapacam sende ricam bide bizim için sağde bir şekilide win 7 için resimli anlatım yaparsan sevinirim
ustam gece 10 işten çıkıyorum buralarda ol yükleme yapacam sende ricam bide bizim için sağde bir şekilide win 7 için resimli anlatım yaparsan sevinirim
ustam gece 10 işten çıkıyorum buralarda ol yükleme yapacam sende ricam bide bizim için sağde bir şekilide win 7 için resimli anlatım yaparsan sevinirimsit
sistemin gücü yetermi 1 gb ddr2 ram intel 2 çekirdekli 1.80 ghz sistemin gücü yeter usb 2 inş yeter
ustam bekliyoru sony xperia z1 black yazılımını link verebilirmisinValla söz veremem buralarda olamayabilirim ama olursam yardımcı olurum. Zaten her şeyi adım adım yazdım, her şeyi yazdığım gibi yaparsanız sorunun olmaz.
Win7 içinse farklı hiç bir şey yok. Yapacağın her şey aynı. Sizi ilgilendiren kısım ***YAPMANIZ GEREKENLER*** ÖNEMLİ ve FlashMod/Rom Flaşlamak/.ftf 'kısmı. Yani Win7lik/8lik farklı bir durum yok.
Tabiki yeter, basit bir işlem bu.
ustam bekliyoru sony xperia z1 black yazılımını link verebilirmisin
slm 4.3 yükleme çalış yüklendimi en sonu bu yazdı
Device connected in flash mode
flahs bittimi
kardeşim teşekkür yüklemdim süper oldu cıhaz süper hızda kamera kalitesi süper gereksi pro silindi hız iyi amma ram düştü hafıza çoğaldı dukunmatik ekran ve ses işlemleri süper sevide kısacası beklemyein hem gecinFlashmodda bağlandığı yazıyor, bundan önce ne yazdığını da yazarsan yardımcı olabilirim ya da istersen ss at istersen teamwieverdan bağlanayım?
tavsiyem win 7 yükleme win 8 sorun yaşanıyorkardeşim teşekkür yüklemdim süper oldu cıhaz süper hızda kamera kalitesi süper gereksi pro silindi hız iyi amma ram düştü hafıza çoğaldı dukunmatik ekran ve ses işlemleri süper sevide kısacası beklemyein hem gecin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?