Flash ile slayt vb hazırlamak

Sponsorlu Bağlantılar

messevim

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Flash ile slayt vb hazırlamak
İyi günler arkadaşlar.

bende Adobe flash p. cs3 var. bu program ile swf formatında web siteler için flash animasmyonlar hazırlamak istiyorum. ama hiç denecek kadar az bir bilgim var. internet üzerinden bildiğiniz video lu anlatımlı dersler var mı ?

ayrıca ben bir kaç dk lık animasyon lu video lar hazırlamak istiyorum. bunun için başka programa mı ihtiyacım var yoksa elimde ki program yeterli mi ? ne tür programlar yukarıda saydığım ihtiyaçlarım için bir çözüm olabilir ? şimdiden ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyor hayırlı forumlar diliyorum..
.:oke:

- - - Eklendi - - -

Yok mu bu işlerden anlayan kişiler arkadaşlar ?

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Ben sana flash 8 kurmanı öneririm.Ayrıca flash 8 için macromedia flash 8 kaynağndan eğitim kitabı var onu internette ararsan bulursun :oke:

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Eğitim kitabına bakmak sıkıcıdır sen ne yapıcaksın tıklayınca oynanacak bir şey gibi mi yoksa video gibi mi

Bilişim Profesörü

Bilişim Profesörü

Üye
Eğitim kitabına bakmak sıkıcıdır sen ne
yapıcaksın tıklayınca oynanacak bir şey
gibi mi yoksa video gibi mi
Kardeş arkadaş hem video hem de tıklanınca açılacak bir şeyler yapacak.Zaten yazmış.Eğitim kitabı konusunda haklısın :oke:
Ben video bulursam paylaşırım

- - - Eklendi - - -

messevim linkli kardeş google a ister flash cs3 eğitim seti, istersen de flash 8 eğitim seti yazarsan videolu eğitim seti lndlrirsin.Eğitim setleri çok faydalı ve sıkıcı değil.Ben photoshop kullanabiliyorsam bunu eğitim setlerine borçluyum :oke: :alkis: