Flash hangisi ile atılır phoenix mi jaf mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
dead şart değil normal flaşta atabilirsiniz telefon dead olduğunda dead flaş gerekir ama orjinale dönmek için navifirme ihtiyacınız olacak.

sen nasıl yapıyosun tel kapalıykenmi şartmı ovi suite modunda birde dimi hattı çıkarıyimmi sen çıkarıyormusun ve hfza kartını

sLeepLe

sLeepLe

Üye
ben hattı çıkarıyorum hafıza kartı yok zaten ovi suit ya da depolama fark etmiyo 2sindeykende attım çünkü flaş kapatıyorum telefonu dead flaşı işaretleyip atıyorum flaş mis gibi oluyo telefon daha dün akşam attım flaş :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
sen nasıl yapıyosun tel kapalıykenmi şartmı ovi suite modunda birde dimi hattı çıkarıyimmi sen çıkarıyormusun ve hfza kartını

ben temiz olsun diye hafıza kartımı yedeklerim önce dosyalarımı pcye sonra biçimlendiririm sonra telefon açık olur usbye takarım rm klasörünü productse attıktan sonra phoenixi açarım telefon açık olur normal flaş attığım için zaten gerisini biliyorsun

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
ben hattı çıkarıyorum hafıza kartı yok zaten ovi suit ya da depolama fark etmiyo 2sindeykende attım çünkü flaş kapatıyorum telefonu dead flaşı işaretleyip atıyorum flaş mis gibi oluyo telefon daha dün akşam attım flaş :)

orjinalden hızlımı nasıl birde ben 1 normal yol ile cfw atsam malum ne flaş attım ne cfw yükledim dead a gerek olmaz heralde aldığım günden beri orjinal

sLeepLe

sLeepLe

Üye
ben hiç normal atmadım hep kapatıp dead flaş attım. Normalden tabi hızlı çünkü kendime özel cfw yaptım kendime gerekli olanları falan rami temizledim gelişmiş cpu gpu falan modları yükledim :) gereksiz uygulamalarıda sildin miydi mis :) sen zaten cfw yükliycen mutlaka o cfwyi yapanda bunları yapmıştır

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
O zaman dead atıyom sizcede bir mahsuru yoksa tamamdır eğer mahsuru varsa normal flaş ? !

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bence bi mahsuru yok :D telefonu yedekledin mi depo hafızayı biçimlendirdin mi? bunları yap temiz bi flaş olsun memnun kal sende

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
yedeklemeyi sevmem yapmıcam neyın nerde olduğunu ayarların vs. lerin ekran görüntüsünü alıyom bana yetiyor o ne dersin

sLeepLe

sLeepLe

Üye
oda bi yöntem tabi ama mesajlar ajanda kayıtların falan kaybolmasın diye nokia suitle yedekleme al istersen diye söyledim. herşeyi ayarladıysan flaşa başla

File ye tıkla open product a tıkla ordan Rm numaranı seç sonra flashing e tıkla ve başla işte flaşa dead flaşı işaretle zaten konuya bakmışsın orda anlatılanları yap güzelce atarsın flaşı

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
oda bi yöntem tabi ama mesajlar ajanda kayıtların falan kaybolmasın diye nokia suitle yedekleme al istersen diye söyledim. herşeyi ayarladıysan flaşa başla

File ye tıkla open product a tıkla ordan Rm numaranı seç sonra flashing e tıkla ve başla işte flaşa dead flaşı işaretle zaten konuya bakmışsın orda anlatılanları yap güzelce atarsın flaşı

Ayıptır sorması :) kaçıncı flaşın şimdi orjinalmi kullanıyorsun ha bu arada flaşı sabah basacam

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Orjinal kullanmam :) Valla ben 10 falan olmuştur sadece kendi telefonum değil 2 tane n8 1 tanede e7 e cfw yapıp flaş attım :) etrafımda n8 e7si falan olan herkesinkini yapıyorum bi derdi oldu mu :) kendi telefonumada 7 8 kere atmışımdır :) sabah atarsın o zaman tekrar konuya bakıp bana müsade

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Ne yaptın,çözdün mü bu işi ?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bi An Korktum Konu Sahibi Üstündeki Kıyafetide Soracak Diye :)

Açılmış Konu Mevcut, Anlatım Basit Ve Sade Hala Konular Açılması İlginç Sadece.

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
Tamamdır 10 dk mı almadı dead attım super oldu zaten bıkmıştım orjinal yani ofw den :) Teşekkürler yardım eden ve yorumlarınızı yazanlardan Binlerce kez Allah işi gücü ras gitsin

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Sorun çözülmüştür
Keyifli forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt