Flash hangisi ile atılır phoenix mi jaf mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
Flash hangisi ile atılır phoenix mi jaf mı ?
Arkadaşlar hangisi daha sağlam her iki proğramda var bende http://www.reis-ieagles.com/rom-modifiye-yama-ve-hack/jaf-ile-cfw-custom-firmware-yukleme-t1993.html bu konudan öğrendim jafı phoenix ile cfw yüklenmez diolar doğrumu yarın basacam flaşı cfw de mevcut 192 mb bu hoşuma gitti http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modifiye-fw-bolumu/c6-01-v111-040-1511-cfw-guncelleme-19-09-2012-a-661336.html hangisiyle yükleyim aralarında farklılık varmı ? Kusura bakmayın daha siftah cfw yükleyecem daha flaş atmadan hayatımda

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Phoenix Çok Basit Ve Birşey Olacağını Zannetmiyorum.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Ben phoenixle atıyorum flaşı gerçekten çok kolay

sLeepLe

sLeepLe

Üye
aynen dead phone işaretliyceksin

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
cfw dosyasını nereye atacam nokıa/produc/rm-xxx/ mi aynı mı ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
phoenix daha iyi kurduğun dizine gir phoenix-products sonra flaşla

sLeepLe

sLeepLe

Üye
c/program files/nokia/phoenix/pruduct/RM-xxx şeklinde yapmalısın yoksa atmıyo flaş dosyaları bulamıyo

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
Haa gerisi anlatımda belirtildiği gibi dead flaş - navirm e ihtiyacım yok o zaman

sLeepLe

sLeepLe

Üye
cfw yi indirmişsin zaten navifirm orjinal dosyaları bulmanı sağlar flaşı phoenixle atıcaksın

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
cfw yi indirmişsin zaten navifirm orjinal dosyaları bulmanı sağlar flaşı phoenixle atıcaksın

+1
navifirmle zaten işin yok cfw atacaksan navifirm orjinali atmak için kullanılır.

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
    Konu Sahibi
tamam yedek diolar bide ne iş öneren varmi ben şahzen 2. Hafıza kartını takıp yükleyecem bişi olmaz dimi flasta sora yine aynı hafıza kartı temizlenmiş ama

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
hafıza kartını biçimleyip kullanırsan daha temiz olur tabiki.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Hafıza kartıyla falan uğraşma hattınıda çıkar telefonu yedekle sonra kapat usb ile bağla pc ye ve flaşa başla

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Kapalıyken pc ye bağlıycaksın öyle flaş atıcaksın

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dead şart değil normal flaşta atabilirsiniz telefon dead olduğunda dead flaş gerekir ama orjinale dönmek için navifirme ihtiyacınız olacak.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Sen yedeğini al sonra hafıza kartıyle hattını çıkar telefonu kapat usb yi tak sonra phoenixe gir dead flaşı işaretle ve yükle bi ekran gelcek kabloyu çıkar bataryayı çıkar kabloyu tak bataryayı tak açma kapamaya bas ve tamam sonra flaş devam etcek ve yükliycek 5 dk falan sürer en fazla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt