paradox1026
Üye
Flaş:Turkcell KAN KAYBETMEYE BAŞLADI İşte Kanıtı
Numara taşınabiliriliğinde erken davranan Turkcell ilk taşıma sayılarında açık ara önde gidiyor tabi internet ve tv üzerinden verdiği reklamlar büyük önem taşıdı bu dönemde
Neredeyse hergün Turkcell.com.tr/ozelavantajlar sayfasına yeni kampanyalar girilmekte idi ancak belirgin bir azalma görülüyor 7-10 gündür
Vodafone ve Avea kampanyalara cevap vermeye çalışıyor.
Tonlakazan uygulamasının içeriğinin değiştirilmesi biz maxicep üyeleri dahil Tüm aboneleri kızdırmış durumda
Abone merkezine uğradım bugün 2 kişi hat değiştirmek için sıraya girmiş form doldururken gördüm ve özellikle ne için diye sordum
SEBEB:TONLA KAZAN ve AVEA 600 Dakika Kampanyası dedi
demekki sadece biz değil diğer müşteriler hat kapatarak Turkcell'e cevap veriyorlar
Turkcell uzun vadede ne yapmalı görüşlerinizi bekliyoruz
paylaşım için teşekkürler
Neredeyse hergün Turkcell.com.tr/ozelavantajlar sayfasına yeni kampanyalar girilmekte idi ancak belirgin bir azalma görülüyor 7-10 gündür
Vodafone ve Avea kampanyalara cevap vermeye çalışıyor.
Tonlakazan uygulamasının içeriğinin değiştirilmesi biz maxicep üyeleri dahil Tüm aboneleri kızdırmış durumda
Abone merkezine uğradım bugün 2 kişi hat değiştirmek için sıraya girmiş form doldururken gördüm ve özellikle ne için diye sordum
SEBEB:TONLA KAZAN ve AVEA 600 Dakika Kampanyası dedi
demekki sadece biz değil diğer müşteriler hat kapatarak Turkcell'e cevap veriyorlar
Turkcell uzun vadede ne yapmalı görüşlerinizi bekliyoruz
paylaşım için teşekkürler
n: Haklısınız kampanyalar cooook düşüş var türkcel birinciliği kimseye kaptırmam diyor yani rakip görmüyor ileride daha caplı kampanya yapan gsm öne gececek görecez yaşayacaz inşallah birlik zamanı susma zamanı değil abonenin cokluguyla değil................. Memnuniyeti ile övünün saygılarımla......

Mesela benim çevremde ve ben bildiğim halde hiç uğraşmam böyle şeylerle çünkü bıktım bedava konuşmaktan, o kadar dakika varki inanın konuşmaya üşenir oldum istemiyorum... telefon çalarsa bakıyorum artık.. Şu anda akıllı olan için hizmet nerde orda olmak lazım diye düşünüyorum daha önce ki yazılarımda da yazdığım gibi şu anda bir birini aratmaz operatörlerdeki tarifelerin ücretlendirmesi eee o zaman akıllı insan için teknoloji hizmet nerde orda olmak lazım diye düşünüyorum.. Bayi çalışanıyım. Sırf Bayi çalışanıyım diye övmek için söylemiyorum. Turkcell bu işi hakkıyla götürecek kapasitede Teknolojiye sahip bir firma kaldıki Turkcell yıllar sonra 3G ihalesinin en son lisansını alsa bile şu anda aldığı A lisansı ile sonraki yıllara akıllı ve teknolojik yatırımlar yaparak yıllar sonra ki A lisansını alan operatörden bile daha iyi sisteme sahip olacak çünkü şu anda 1-0 önde diğerlerinden, ne kadar diğer operatörler B-C lisansını aldık sevinçliyiz mutluyuz desede ikiside isteyerek almadı kura ile aldı, Kura ile olduğuna göre İkiside şu andaki aldıklarının tersini alabilirlerdi. Aldık sattık diye övünmesinler birde,,, Avea ve Vodafone ihaleden önceki açıklamalarında ihaleyi şimdi alsak bile en erken Kasım ayında kullanmaya başlayabiliriz demişlerdir. Turkcell ise kalitesi ve Yüksek Teknolojisi ile En geç Haziran ayında 3G yi kullanıma açacak benden Hayırlı olsun demek kalır geriye