Flaş:Turkcell KAN KAYBETMEYE BAŞLADI İşte Kanıtı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Flaş:Turkcell KAN KAYBETMEYE BAŞLADI İşte Kanıtı
Numara taşınabiliriliğinde erken davranan Turkcell ilk taşıma sayılarında açık ara önde gidiyor tabi internet ve tv üzerinden verdiği reklamlar büyük önem taşıdı bu dönemde
Neredeyse hergün Turkcell.com.tr/ozelavantajlar sayfasına yeni kampanyalar girilmekte idi ancak belirgin bir azalma görülüyor 7-10 gündür
Vodafone ve Avea kampanyalara cevap vermeye çalışıyor.
Tonlakazan uygulamasının içeriğinin değiştirilmesi biz maxicep üyeleri dahil Tüm aboneleri kızdırmış durumda
Abone merkezine uğradım bugün 2 kişi hat değiştirmek için sıraya girmiş form doldururken gördüm ve özellikle ne için diye sordum
SEBEB:TONLA KAZAN ve AVEA 600 Dakika Kampanyası dedi
demekki sadece biz değil diğer müşteriler hat kapatarak Turkcell'e cevap veriyorlar
Turkcell uzun vadede ne yapmalı görüşlerinizi bekliyoruz
paylaşım için teşekkürler

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
TonlaKazan olduğu gibi kalmalıydı bence. İlla ki yenilik olması gerektiğini gördüklerinde Çalarken Dinlet parasını vermeyip 45-50 Her Yöne Kontör verse bile daha iyi yaparlardı.

Bir Deyim vardır: Hızlı Koşan atın diye başlar. Turkcell aynen öyle yaptı. Koştu koştu diğerlerini geçti. Bunu başardı. Ama şimdi duruyor. Diğerleri de Turkcell'i geçiyor. Şahsen ben bile Turkcell'i bırakıp da Avea'nın 600DK kampanyası için geçsem diye düşündüm. Turkcell bir an önce atağa kalkmalı.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
artık bunların özel kampanyalrıda olmuyor ya

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:sn: Haklısınız kampanyalar cooook düşüş var türkcel birinciliği kimseye kaptırmam diyor yani rakip görmüyor ileride daha caplı kampanya yapan gsm öne gececek görecez yaşayacaz inşallah birlik zamanı susma zamanı değil abonenin cokluguyla değil................. Memnuniyeti ile övünün saygılarımla...... :huhu: :oke:

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Turkcelle birşey olmaz. Hem ne olmuşsa değiştirmis tonla kazanı. Ben yararlanmıyordum ama şimdi yararlanıyorum. Sadece kendinizi düşünmeyin. Rehberimi açtığında her 100 numaranın 95 i turkcell bulunduğum mekanda turkcellin 3 vericisi varken avea ve vodafonenin sadece bir tane var hemde ikisininde vericileri turkcellin bir vericisinin yarısı etmez. Siz numara taşırken geçici kampanyalara bakmayın onlar biter . Sonra ne yapacaksınız. Temel unsur turkcelli bırakmadan önce iki şeyi kendinize sorun. 1 rehberinde bulunan en çok operatör numarası hangisi 2 en kaliteli hizmeti hangi operatörden alabilirim.

Ben burda reklam yapmıyorum. Turkcelli de savunmuyorum. Amacım yaptığınız işi araştırın sonra zarara duşmeyin. Selamlar

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:huhu::huhu: avea kampanyalarla öne gecme yolunda ilerliyor vodafone sessiz türkcel birinciyim diyor ....................... sonu ne olacagı belli olmayan mechul yol.................:(

murat_83

murat_83

Üye
Numara taşınabiliriliğinde erken davranan Turkcell ilk taşıma sayılarında açık ara önde gidiyor tabi internet ve tv üzerinden verdiği reklamlar büyük önem taşıdı bu dönemde
Neredeyse hergün Turkcell.com.tr/ozelavantajlar sayfasına yeni kampanyalar girilmekte idi ancak belirgin bir azalma görülüyor 7-10 gündür
Vodafone ve Avea kampanyalara cevap vermeye çalışıyor.
Tonlakazan uygulamasının içeriğinin değiştirilmesi biz maxicep üyeleri dahil Tüm aboneleri kızdırmış durumda
Abone merkezine uğradım bugün 2 kişi hat değiştirmek için sıraya girmiş form doldururken gördüm ve özellikle ne için diye sordum
SEBEB:TONLA KAZAN ve AVEA 600 Dakika Kampanyası dedi
demekki sadece biz değil diğer müşteriler hat kapatarak Turkcell'e cevap veriyorlar
Turkcell uzun vadede ne yapmalı görüşlerinizi bekliyoruz
paylaşım için teşekkürler
Arkadaşım demişsin ki TonlaKazan Tüm aboneleri kızdırmış durumda hayır haksızsın bilmediğin konu hakkında yorum yapıyosun. TonlaKazan denilen uygulamayı köydeki, kırsal kesimdeki abone nerden bilsin,,, Bu uygulamayı bilen bilmeyenden azdır bilmeyen daha çoktur.. Ozaman neden tüm aboneleri kızdırsın Tonla kazanı müşteriye anlat anlamazki :deal: Mesela benim çevremde ve ben bildiğim halde hiç uğraşmam böyle şeylerle çünkü bıktım bedava konuşmaktan, o kadar dakika varki inanın konuşmaya üşenir oldum istemiyorum... telefon çalarsa bakıyorum artık.. Şu anda akıllı olan için hizmet nerde orda olmak lazım diye düşünüyorum daha önce ki yazılarımda da yazdığım gibi şu anda bir birini aratmaz operatörlerdeki tarifelerin ücretlendirmesi eee o zaman akıllı insan için teknoloji hizmet nerde orda olmak lazım diye düşünüyorum.. Bayi çalışanıyım. Sırf Bayi çalışanıyım diye övmek için söylemiyorum. Turkcell bu işi hakkıyla götürecek kapasitede Teknolojiye sahip bir firma kaldıki Turkcell yıllar sonra 3G ihalesinin en son lisansını alsa bile şu anda aldığı A lisansı ile sonraki yıllara akıllı ve teknolojik yatırımlar yaparak yıllar sonra ki A lisansını alan operatörden bile daha iyi sisteme sahip olacak çünkü şu anda 1-0 önde diğerlerinden, ne kadar diğer operatörler B-C lisansını aldık sevinçliyiz mutluyuz desede ikiside isteyerek almadı kura ile aldı, Kura ile olduğuna göre İkiside şu andaki aldıklarının tersini alabilirlerdi. Aldık sattık diye övünmesinler birde,,, Avea ve Vodafone ihaleden önceki açıklamalarında ihaleyi şimdi alsak bile en erken Kasım ayında kullanmaya başlayabiliriz demişlerdir. Turkcell ise kalitesi ve Yüksek Teknolojisi ile En geç Haziran ayında 3G yi kullanıma açacak benden Hayırlı olsun demek kalır geriye ;)

pampilo

Üye
Turkcell'in kampanyaları geçici ve kısa süreli oluyor Avea'nın kampanyaları ise sınırsız süreli. Fark burda.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bence bu kan kaybı devam eder.

piri.reis

piri.reis

Üye
Turkcell, ilk hafta sonuçlarında olduğu gibi yine en çok aboneyi aldı. Vodafone ise en çok abone kaybına uğrayan operatör oldu. GSM abonelerinin, 11 haneli cep telefonu numaralarını, önündeki 0532, 505 ve 542 gibi kodlarıyla birlikte başka bir operatöre taşımasını öngören uygulama, 9 Kasım’da başlamıştı.

Numara taşıma uygulaması, ilk ayında büyük ilgi görürken, 413 bin 17 kişi numarasını başka bir operatöre taşımak için başvuruda bulundu. Toplam başvuru içerisinde değerlendirmeye alınan abonelerden 400 bin 581’inin numarası taşındı. 12 bin 436 abone de numarasını taşımak için teknik sürecin tamamlanmasını bekliyor.

Numara taşıma konusunda Bilgi Teknolojileri ve Teknoloji Kurumu’na (BTK) abonelerden çeşitli şikayetler de gidiyor. Abonelerin büyük bölümünün, numara taşımak için yeni operatöre başvurduğunda eski operatör tarafından hattın erken kesilmesinden yakındığı öğrenildi. Normalde numarasını taşımak için başvuran vatandaşların kendi belirledikleri 8 saatlik bir dilimde sadece 20 dakika süreyle cep telefonlarının kapanması gerekiyor. BTK, şikayetle ilgili inceleme başlattı.

219 bin abone TURKCELL’de

NUMARA taşıma sonuçlarının operatörlere göre dağılımında, Turkcell önde. İşte ilk ay sonunda numarasını taşıyan 400.581 abonenin dağılımı:

TURKCELL 219. 622 abone kazandı.

AVEA’ya 110 bin 727 abone taşındı.

VODAFONE’a gelen abone sayısı 82 bin 654, çıkan abone sayısı ise 202 bin 662 olarak gerçekleşti.

akşam

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bence son gülen avea olacak.

Lion Heart

Lion Heart

Üye
kimse kusura bakmasın ama burada anormal bir durum yok. Turkcell haklı bence istediği değişikliği yapmakta.

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
tşk bilgi için ama turkcell kaybemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt