Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Flaş Flaş.. !!!!!avea sms kampanyası Bitiyor!!!!!
Sponsorlu Bağlantılar
paradox1026
Üye
Konu Sahibi
Flaş Flaş.. !!!!!avea sms kampanyası Bitiyor!!!!!
Cep telefonuma gelen mesaj içeriği söyle 1 nisan tarihine kadar doya doya mesajlaşmaya devam edebilirsiniz 1 nisan da kampanyamız sonra erecektir. yeni oh be fırsatlarıyla olmak dileğiyle
dj_falcon
Üye
bitmese daha ii olurd u
ycg35
Üye
yaaah bitmesinnn avea yı protesto edelim sms siz olmuo
DJ GENTLEMAN
Üye
yani bitirmek zorunda millet alıştı tabi
dreamboys69
Üye
ben sms için avea aldım,biterse ne anlamı kalırki
onrbry
Üye
bitmesin ya..
eses_nuri
Üye
eee aveada bi yere kadar adamlar zarar edecek yakında
arslansem
Üye
1 NİSAN AZ OLDU BE
paradox1026
Üye
Konu Sahibi
Bu kampanya aslında 2007 başından beri var 12 aydır süren kampanya bitmesi gerekiyor artık millet yüzünden ortalık hat çöplüğüne döndü
Leo_Labrador
Üye
harbı yaa bıtmesın uzattıralım buyrun greve
corlulu
Üye
inşallah btirmezler ama bende duymuştum biteceğini
paradox1026
Üye
Konu Sahibi
arkadaşlar
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bize ulaşın kısmını kullanarak servisleriniz hakkında görüş belirtmek istiyorum kısmına tıklarsanız kampanyanın uzatılmasını istediğiniz bi metin yazıp yollayın genel merkez incelemeye alıyor talep belli bir sayıyı aştıktan sonra otomatikman uzatılıyor aveada staj yapmış biri olarak söyleyeyim
canturgay
Üye
ohh be..... sonunda bitiyor demek bu bedava sms ler,bunların yüzünden günde hiç değilse 10 tane saçma sapan sms geliyordu arkadaşlarımdan çok sevindimm
paradox1026
Üye
Konu Sahibi
umarım bitmez(((
romant_58
Ben Kullanmıyordum Ama Arkadaşım Çok Üzülecek Günde 150 sms Atıyor Çünkü
esmercocuq35
Üye
banada böle bi msj geldi ama mobil öğrenci tarifesi die sen yanlış anlamıs olmaysın
sercan_bjk
Üye
satın avea yetkilileri sizlere sesleniyoruz msj olayı biterse aveda biter ohh be diyemezsiniz o zaman çüş be dersiniz
spware
Üye
sokarım böyle sansa yaaa iptal ederim sokarım böyle hatta deli oldum yaa