flaş aldım herkez keşke almasaydin diyorlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Yoo gayette güzel dayanıyor. :oke:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Sandiskler sağlam ama çok yavaş çoğu veri depolayıcı aygıtlar böyle ama sandisk bu konuda daha düşük 30 mb yazma okuma diyorsa 10â 15 oluyor :)

0MG90

0MG90

Üye
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Benim elimde 3 tane kingston bozuldu arkadaştada 1 tane bozuldu ama hiç sandisk bozulmadı şu an 2 senedir resimdeki sandiski kullanıyorum 16 lık performans kaybı bile yok kingstona hiç güvenmiyorum hatta bir tanede kafıza kartı bozuldu kingston bozulma şeklide hep aynı veri kopyalarken yarıda hata veriyor çıkarıp takıncada bir daha görmüyor diski

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bende de kingston hiç bozulmadı.

0MG90

0MG90

Üye

kaç yıldır duruyor, hala kullanıyorum

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 0MG90
_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
keşke almasaydın diyecektim ama o kadar yorumdan sonra ...

@Safak

@Safak

Üye
Allah askına flah bellek bu sankı hıc durmadan yeremi dusecek 4sene dayanır ;)

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
-Emre

-Emre

Üye
bende de 3 tane philips 8 lik var ikisi en az 2-3 kere makinede yıkandı hala çalışıyor :)

MaxipmaN

Üye
8gb 3yıldır kullanıyorum bir ...ta olmadı flashı ne niyetine kullanıyolarsa

ismail

ismail

Üye
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
aslında anahtarlığa takacan her daim yanında olacak.

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
benim anahtarlık baya kalın girmiyo :D ince bulmam lazım

@Safak

@Safak

Üye
Düşebiliyo şimdi öyle demeyin :) yurtta bi ranzadan bi ranzaya kalkmaya eriniyon atıyon düşüyo :)
bende yurta kalıyom sıze tawsıyem usengenclıgınızı yenın atcagına git gotur ver :)

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
kemsaf

kemsaf

Üye
Sandiskin 16gbligi 1,5 seneden beri var hâla calisiyor ama yazma hizi cok yavas birde kingston var 4gb 1kere makinede yikandi hala tikir tikir calisiyo uazma hizida iyi

ismail

ismail

Üye
bende yurta kalıyom sıze tawsıyem usengenclıgınızı yenın atcagına git gotur ver :)
İnsan eriniyo be :) sürekli bi alışveriş içindeyiz :) hem öyle bi ekşını alıyo :) ayrıyetten şişman biriyim :) karşımdaki oda da yakın arkadaşım var yanına gitmek yerine arıyorum telefondan :)

Üst Alt