flaş aldım herkez keşke almasaydin diyorlar :D

Sponsorlu Bağlantılar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
flaş aldım herkez keşke almasaydin diyorlar :D
küçük kırmızı sandiskler var ya ondan aldım herkez çok dayanıksız diyor dandikmis almasaydim keşke :/

UpOneTR

UpOneTR

Üye
plastik mi ?

ismail

ismail

Üye
Usbyse bende de var yere düşüree kaldıra kullanıyom sorun yok :) ama şöyle bi sorun var pcye takınca flash bellek değilde harddisk gibi görüyo :D bunun kötü yanıda usb ile çalışan otobüs arkası tv ve normal tvlerde falan makineler görmüyo onu :( Ama bu sorun sadece bende olabilir çünkü o flashın içine mac imajı yüklemiştim :D

The SLayeR

The SLayeR

Üye
bendede var hcbişe olmuo korkma :)

• Beğen
Tepkiler: Van Hohenheim
The SLayeR

The SLayeR

Üye
bendeki 3 sene yakın oldu ne çürüme ne okumama :)

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
kingston flaşım var bide 8lik zamanında 35 liraya almıştım 8e gidiyordum hala taş gibi makinede yıkandı birşey olmadı sıkınti yok :D

TheNightMare.

TheNightMare.

Üye
Bende de aynisi vardi Pc. den cikarirken ustune bastirinca kirilcak mis gibi sesler geliyordu.
ama keske kington alsaydin cunku full plastik oldugu icin cabuk bozulabiliyor
kinston yari metal oldugu icin daha dayanikli diyebilirim

Revengeful

Emekli Yönetici

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Yavaş bunlar bi de plastik dandik birşey kapaksız ya birde çabuk yıpranıyor

• Beğen
Tepkiler: CaptainPrice. ve Van Hohenheim
by_aLi_1907

by_aLi_1907

Üye
bende Toshiba var :sirit:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
sandisk diskte en iyisi bana göre memory sticki var 6 yıldır kullanıyorum eski kameramdada var oda 10 yıllık oda saglam 5mb mı ne :D şimdi telefonda var 2 yıllık oda sağlam aynen sendeki var oda 6 aylık oda sağlam :D sorun yok sandisk e güvenim tam.

-Emre

-Emre

Üye
Gayet dayanıklı merak etme :oke: bir de ben sadece 32 gb hdd gibi görünüyor diye biliyorum

0MG90

0MG90

Üye
benim 4gb lık kingston var kaç yıllık hala çalışıyor :D birde sandisk extreme var

1tb çok ucuz haftaya alırım

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
    Konu Sahibi
benim 4gb lık kingston var kaç yıllık hala çalışıyor :D birde sandisk extreme var

1tb çok ucuz haftaya alırım
5 bin liran var mı :D

NEXUS

NEXUS

Üye
Aha bu
bende de bu var :oke: bimden indirimdeyken almıştım :D , fakat ben fazla kullanmıyorum aldım iki gün kullandım sonra yüzüne bakmadım :D fakat bana dayanıklı gibi geliyor :oke:

Üst Alt