carlito1914
Üye
elinize saglik bravo hocam marketten güzel bi yorum çaktım güzel oyun flappy birde bin basar![]()
Teşekkürler farklı bir proje var şuan onunla uğraşıyorum inşallah ağustos ayında o da google play'de olacak
elinize saglik bravo hocam marketten güzel bi yorum çaktım güzel oyun flappy birde bin basar![]()
kolay gelsin hocam Türk geliştiricilerimizi görmek bizim için büyük bi gurur. iyi çalışmalarTeşekkürler farklı bir proje var şuan onunla uğraşıyorum inşallah ağustos ayında o da google play'de olacak![]()

kolay gelsin hocam Türk geliştiricilerimizi görmek bizim için büyük bi gurur. iyi çalışmalar![]()
siz google playi kaale alın hocam oy ortalamanız 4.9 ben indirdim oynuyorum ara sıra 5 yıldızı hakeden bi oyunDestek bulmak çok zor bir de insanların kötü yorumları olunca genç arkadaşların şevki kırılıyor mesela konuyu 500 kişi okumuş indiren 50 kişi![]()

5 yıldızı verdik helal olsun güzel oyun![]()
siz google playi kaale alın hocam oy ortalamanız 4.9 ben indirdim oynuyorum ara sıra 5 yıldızı hakeden bi oyun![]()
rating önemliBir de keşke Türkçe yapmasaydınız indiren daha çok olurdu diyen arkadaşlar var önemli olan indirme sayısı değil bir gün anlarsınız![]()
:
5 yıldız verdim güzel bir oyun gerçekten![]()
Oyun tamam güzel ancak şöyle bir sorun mevcut
Bu sorun düzeltilebilir mi?
google reklamları ile alakalı olabilir kontrol ederim akşam.İmdirirp 5 yıldız vereceğim Türklerin bu konuda iyileşmesi gerek
Çok güzel 5 yıldız![]()
Ben hak ediyorsa 5 yıldız veririm. Sırf forumda gördüm diye değil. Ve hak ettiğini de verdim. 10 numara 5 yıldız. Üstelik hiçte şart koymamışsın. Başarılarının devamını dilerim.
Oyunun iyi gidiyor.
Nasıl yaptın oyunu? Azim gerektirir oyun yapmak.Teşekkürler iyi gidiyor Allah'a şükür forumdan destek veren arkadaş çok oldu.