Flappy Bird yaratıcısından yeni bir oyun geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Flappy Bird yaratıcısından yeni bir oyun geldi
Flappy Bird yaratıcısından yeni bir oyun geldi.Flappy Birds yaraıcısı, şimdi de Android ve iOS platformunda yeni oyunu Ninja Spinki Challenges'ı sundu.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Akıllı telefon kullanıcılarının cihazları ile yaptıkları sayısız şeylerin başında oyun oynamak geliyor ve ister basit olsun, ister grafik açıdan mükemmel görüntülere sahip ve detaylı oyunlar olsun, farklı zevklere göre sayısız oyun uygulama mağazalarında yer alıyor. Son dönemde bir çok oyun da diğerlerinden öne çıkarken, bu oyunlardan birisi de Flappy Bird adındaki oyun olmuştu.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Flappy Bird, oldukça basit grafiklere sahip olan ve tek bir tıklama ile oynansa da oynanış olarak oldukça zorlayıcı bir oyundu. Oyunun yaratıcısı ise Vietnamlı Dong Nguyen olurken, iOS ve Android platformları için sunulan oyun yayınlanmasının ardından kısa süre sonra Dong Nguyen tarafından geri çekilmişti. Nguyen, oyunun bağımlılık yapması nedeni ile bu kararı aldığını kaydetmişti.

Dong Nguyen, yeni bir oyunla tekrar karşımıza geldi. Bu yeni oyun Ninja Spinki Challenges olarak adlandırılmış ve yine basit grafiklere ve oynanış mekaniğine sahip. Nguyen, bu yeni oyun için Japonya merkezli oyun geliştiricisi firma olan Obokaidem ile işbirliğine gitmiş.

Ninja Spinki Challenges, altı farklı mini meydan okuma oyununu karşımıza getiriyor. Süreli olarak oynanan oyun daha sonra başarılı olunduğunda sonu olmayan modları da açıyor.

Siz de bu yeni oyunu indirerek oynamak istiyorsanız, aşağıda Android ve iOS platformları için uygulama mağazalarından oyunun sayfalarına ulaşabilirsiniz.
İos için indirme linki:
Android için indirme linki:
 

Ekli dosyalar

Benzer Konular

Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
483
Buğra
TheNightMare.
Cevap
0
Görüntüleme
710
TheNightMare.
Cevap
3
Görüntüleme
420
Silinen Üye 2526643


Üst Alt