Kerim.
Üye
Ben paylaşmıştımöyle deme hocam markası türksel değil hem onun huwaei honor gerçek modeli sadece Türkiye'de maxipro5 diye türksel tarafından satılıyor
daha sonra o telefonun nova 3 oynadığını bir videoda görmüştüm ama şuanda o videoyu çok aramama rağmen bulamadım videoyu bilen bilir hatta wonder ile karşılaştırma konusuydu
Telefonu kullanmadım.turkcell'in uygulamaları telefonu mahvetmiştir belki.ama huawei honor iyi bi telefon.nova3te falan 0 kasma vardı.
- - - Eklendi - - -
Ayruca ace2 ilerre 750falan olur
Önceki turkcell telefonlarına nazaran honorun gücü turkcell uygulamalarının işgalini ters teptirmiş herhangi bir yavaşlık kasma söz konusu değil.Maxipro5 wonderden daha iyi bence.
Ben paylaşmıştım
karsilastrmalarda wonder daha iyi gozukuyor yada brn yanlis bakiyorum.
dimi,konuya ne oldu bilmiyorum bir türlü videolarını bulamadım işte burada da paylaşta millet fiyatı düşük güçlü telefon görsün
http://www.youtube.com/watch?v=lcR6gct17Uo
- - - Eklendi - - -
21den sonrasını izleyin
- - - Eklendi - - -
Bence turkcell bu güzelim telefonu mahvetmiştir.aslında huawei honor olarak satsa alırdım ama turkcell launcheri ve uygulamaları bu teli mahvetmiştir
huawei in kendi stock rom ları atılabilir bence.bu arada s2 vs honor karşılaştırmasını buldum.paylaşıyım mı?Rom Atilirmi acaba ?
huawei in kendi stock rom ları atılabilir bence.bu arada s2 vs honor karşılaştırmasını buldum.paylaşıyım mı?
http://www.youtube.com/watch?v=PDfOtYHFZOo&feature=related
Çok güçlü fakat bir s2 kadar güçlü değil ama o fiyata o performans çok iyi bence
Aynen. Yazılım telefonu çok etkiliyor donanımsal olarak aynı olsada.Ama huawei honor değil işte.maxipro5
Ama huawei honor değil işte.maxipro5
Aynen. Yazılım telefonu çok etkiliyor donanımsal olarak aynı olsada.
Bir benchmark yapmak lazım aslında maxipro5 i olan kimse yokmu acaba ?
garantisi bilindik bi marka al. Bi sorun çıktı mi urastirmaz seni
garantisi bilindik bi marka al. Bi sorun çıktı mi urastirmaz seni
Garantisinde sorun olmaz bnce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?