O-Xan
Üye
-
Konu Sahibi
-
Her türlü karşılaştırmada Neo V üstün olduğu kesin bir bilgidir fakat marka bazında adamlar onu diyor. Zaten buradaki çoğu telefoncular telefonun özelliğinden anlamıyor, piyasa değerini ellerine gelen listeden biliyorlar. Satımı daha kolay olduğu için de Samsung'u tercih ediyorlar.wonder daha iyi bir cihaz cunku
adamlar ondan dolayi oyle diyor
Onada baktım fakat fiyat 850-950TL arası değişiyor.Ace2 ye baktın mı?
Telefoncular konusunda haklısın.ben samsung bayisinde ace2yi incelerken bana s2 den sonra en iyi en güçlü telefon dedilerHer türlü karşılaştırmada Neo V üstün olduğu kesin bir bilgidir fakat marka bazında adamlar onu diyor. Zaten buradaki çoğu telefoncular telefonun özelliğinden anlamıyor, piyasa değerini ellerine gelen listeden biliyorlar. Satımı daha kolay olduğu için de Samsung'u tercih ediyorlar.
- - - Eklendi - - -
Onada baktım fakat fiyat 850-950TL arası değişiyor.
Valla kardeşim Wonder de benim beklentilerimi karşılar fakat Samsung, Wonder'den desteğini çekmiş. İCS ve JB almıyor ve overcloklanmış bir cihaz. En son çare Wonder düşünüyorum.
s advance,s plus,galaxy nexus'a ne oldu?ayrıca ace 2 kendinden 2.3 ile geliyor yanlış hatırlamıyorsamandroid versiyonuna kafan takılmasınneden mi ?
internetteki çoğu uygulama 2.3 + diyor google play'da dahil yani şuanda wonder'ın versiyon düşüklüğü yüzünden açamadığı bir uygulama yok anca donanım yetmezse açamaz + istediğin zaman custom romlarla 4.1 jelly bean bile yükleyebiliyorsun buda android'in bir avantajı tabikiama ben biraz daha para verebilirim dersen ace 2 var o çok çok daha iyi hem kendinden ICS'li ama jelly bean almıyacak büyük ihtimalle
yani kısacası versiyon androidde sıkıntı olmaz
- - - Eklendi - - -
ace 2 s2 den sonra en güçlü telefon doğrugpu ları aynı ram sıkıntısı yok aslında 4 4 lük telefon ace 2 s2 ye gücü yetmeyenler için çok ideal
bende senle aynı dert sahibiyim wonderi boşver güncelleme destek yok
alacaksan
maxipro5 850 tl tek eksisi hdmı yok
biraz ucuz dersen sony ericsonn neo v 630 tl paralel ithalat (buna bende tam güvenemedim karasızım )
nokia 2. el temiz n8 tek eksisi led flash yok 500 - 550 yazılım symbian olduğu için tango teamwewer gibi güzel pro ve son oyunlar yok oyun pro çıkmıyor
aldığın yada alıcağın teli özelden bildir bende ona göre karar vericem
turkcell maxipro5 hakkında ne dersin
İşlemci 800MHz mi ?neo v almayın ! ! !
maxipro5 ondan çok çok daha iyi
Turkcell MaxiPRO5 Cihaz DetaylarıTurkcell markası altında olduğu için pek girmek istemiyorum. İlerde sorun yaratacaktır çünkü elbet.
- - - Eklendi - - -
İşlemci 800MHz mi ?
Donanım özellikleri nedir ?
Turkcell markası altında olduğu için pek girmek istemiyorum. İlerde sorun yaratacaktır çünkü elbet.
- - - Eklendi - - -
İşlemci 800MHz mi ?
Turkcell markası altında olduğu için pek girmek istemiyorum. İlerde sorun yaratacaktır çünkü elbet.
- - - Eklendi - - -
İşlemci 800MHz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?