"Fix for messaging" (quality improvements) 10.1.28 güncellemesi (18/03/2013)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
gizli dosyaları göster de oradan görürsün

Konu Sahibi
​güncellemeyi suite üzerinden yüklemediysen eğer görünmez

Sensation

Emekli Yönetici

Tarayiciyi adam etseler keske bu ara tek tuk olsada guncelleme yuzu gorduk

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/maxthon-cloud-browser-for-symbian-herkes-yardimci-olmali-3-776482.html

bu konuda bunun için çalışıyoruz sizde destek verebilirsiniz

açıkçası sus payı olarak verilmiş bir güncelleme gibi geliyor bana. Yakında güncelleme görünür oradan yüklemek en sağlıklısı

Konu Sahibi
türkiye için olan güncellemenin de Farklı olacağını sanmıyorum.buradan da Yükleyebilirsiniz.uygulama uyumlu değildir demesinin sebebi de n8den alınmış olması.sistem aynı sistem ama fark etmez

akinorta

Üye
türkiye için olan güncellemenin de Farklı olacağını sanmıyorum.buradan da Yükleyebilirsiniz.uygulama uyumlu değildir demesinin sebebi de n8den alınmış olması.sistem aynı sistem ama fark etmez
Ben güncellemenin bölgelere göre farklı olabileceği kanaatindeyim. Çünkü mesajlaşma uygulamasında değişiklikler yapılmış ise mesajlaşma bazı ülkelere göre farklılık gösterebilir. Kesin bir kaynağım yok ama bence bizim için gelecek olanı beklemeliyiz. Nasıl bazı güncellemeler tüm dünya ile aynı anda çıkıyor ve ülkelere göre farklılık gözetmiyor demektir. Bu da bölgelere göre çıkıyorsa vardır bir hikmeti

bayon

Üye

benim telefon n8 olduğu halde uyumsuz diyor

Konu Sahibi
Ben 3 gündür kullanıyorum sorun yok ama siz bekleyin içiniz rahat etmiyorsa

Konu Sahibi
suite ile güncelleme yükleyen biri burada dosyayı paylaşsın en temizi

Tepkiler: MaxipmaN
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...