Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Finlandia Malı Kaçak N96 da Wireless Yokmu?
Sponsorlu Bağlantılar
adnan16
Üye
Konu Sahibi
Finlandia Malı Kaçak N96 da Wireless Yokmu?
Arkadaşlar bu finlandia malı kaçak N96 larda wireless yokmu ve kamera 2 mp diolar bilgisi olan varsa paylaşabilirmi? şimidden teşekürler...
cihan83
Üye
evet kardesım wıreless menusu var ama kwendıdısı yok ve kamera kalıtesıde 2,0 megapısıksel ama cok kullanıslı solım wıreless kullanmak ıstıyosan wıreless kartları var takıp kullanabılırsın ben ole yapıyosum cokta ıytı oluyo
adnan16
Üye
Konu Sahibi
fiyatı ne akdar o kartın?
sercan_54_54
Üye
vala bn sadece windoes monile için için gördüm symbian ve diğer işletim sistemi için hiç görmedim ve 2.0 mp olan kaçak n96lardada kullanması zor bnce
adnan16
Üye
Konu Sahibi
kardeş n96 gelcek yarın wireles var die sevinyodum yokmuş sinir oldum yha bilsedim öle olcanı almazdım orjinal n95 alırıdm biraz tuzlu ama olsun...
cihan83
Üye
40 50 cıvarında o kartların fıyatları
adnan16
Üye
Konu Sahibi
arkadşlar telefonu aldım bu gün yha wirteles taraması yaptırıom etkin bağlantı bulunamadı dio :S
EsEsLi26es
Üye
finlandiya malı kaçak n96 nasıl bir telefon fotoğrafını koyarmısın merak ettim.
gerçek n96 gibi mi? birde fiyetı nedir bu telefonun?
benim düşüncem o sadece görüntü olarak n96 dır 2mp kameralı ve wireles siz n96 olmaz ki
inşallah sorun yaşamazsın hayırlı olsun iyi kullanımlar.
adnan16
Üye
Konu Sahibi
ssdsd
EsEsLi26es
Üye
hımm 150 lira demek anladım ancak o finlandia yazısı üzülerek söylüyorum sahtedir. oda çin malıdır ve tahminimce işletim sistemide symbian değildir. program vs. yüklenemez keşke ikinci el başka birşeey alsaydın
yinede hayırlı olsun inşallah yaptırabilirsin problemi
|-ERKAN-|
Üye
2mp diolar vga yı itikliyolar adamlar
yakuza_335
Üye
Merhaba arkadaşlar ben siteye daha yenı uye oldum ve bu kaçak n96 aldım kesinlikle tavsiye etmiyorum türkçe menüsü bozuk
müzik playerde müzik listesi eklenmiyo
kamerası berbat vega camdan daha kötü
kapağını açıp kapatınca tel kapanıyor
hoparlorü çok berbat
wirles yok
yani 3310 kullanın daha iyi
buna komple programı nasıl yükleriz bilen warmı yardımcı olursanız sevinirim
tşk
Mustafa Dümen
Üye
Symbian olmaz mı hiç ..
gokberkgovercin
Üye
Bence almayın çok iğrenç oluyor ayrıca wireless menüsü var ama wireless bulmuyor hiçbir zaman...
naci34
Üye
emeğina sağlık
kasagi
Üye
slm arkadaşlar size bişey sorcam bn n96 yurt dışından gelme bi telefon var buna nasıl ben tema yükleyebilirim