Fatih kardeş, ellerine sağlık, yüreğine sağlık, emeğini, zamanını bizlerle paylaştın, yerli yersiz sorularımız oldu, yine buralardaymışsın ama kendi adıma hakkını helal etmeni rica ederim. zira çok istifade ettik, adın fatih, adın gibi buradaki insanların gönüllerini fethettin, evet zor bir işe girdin ve şu ana kadar da alnının akı ile sürdürdün, inşaallah her daim alnın ak olarak gezersin. v60 çıktığında herkes senden bir modifiye çalışması bekleyecektir, olur veya olmaz ama teşekkürler.
--------------------------------
provisual sürümü yüklemiştim, şimdi normal modu geçtim, provisal sürümde şarj sorunu olabilir diye yazılınca bu yüzden. orjinal font yüklemen güzel olmuş, sanki biraz daha hızlı çalışıyor gibi geldi bana normal sürüm. Temayı değiştirince klasör simgeleri de değişmiş dediğin gibi, görsellikte yine güzel olmuş. teşekkürler fatih kardeş
---------------------------------
arkadaşlar bilindiği gibi 5800 larda işlem listesinde gelen, aranan veya yapılan bir işlemin tek olarak kaydını silemiyoruz, listeyi komple temizliyor, işlem kaydı listenizden bir arama veya bağlantı silmek isterseniz onunla ilgili harika bir Türkçe program bulup eklemiştim, kullanmak isteyen olursa
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...inden-tek-kayit-silme-381240.html#post2557260