)i
4x5 menüsüne gelince birçok arkadaşın beğenerek kullanacağına inanıyorum çünkü daha çok seçenek tek ekrana sığdırılmış şekilde beğenmeyen olursa eski haline getirmeyi anlatırım...
Merhaba arkadaş, eski haline getirmeyi anlatabilirmisin lütfen?
kardeş kusura bakmayında devamlı fw yapma ile uğraşmaya yeterli zamanım yok şu an elimde hazır bu var zaman buldukça daha kullanışlı özelliklerle sunmaya çalışırım...Dostum senden bir ricada bulunucaktım İlk başta yayınladığın modifiyeli yazılımın içinden sadece AKTİVEFİLE DOSYA YÖNETİCİSİNİ çıkartıp tekrar yayınlaman mümkünmü.Diyceksin bu en son sürümü niye kurmuyosun Allah razı olsun kurdum şuan o yüklü ama benim cihaza pek yaramadı galiba bu yazılım.Birincisi çok çabuk şarj bitiyor ve Kamera flash yakma programları yüklü değil birde ikonlar çok küçük.Ben yapabilsem sana zahmet vermiycemde pek çakmıyorum.İlgi ve alakana şimdiden çok teşekkür ederim.![]()
5800 sorununu yaşamadım ben wallaKardeş bu FW çok güzel olmuş ellerine sağlık ancak şöyle bir sorun var bu FW yükledikten sonra bluetootu açtım bağlanmak için kardeş adın ferzan çıkıyor aygıtın adını değiştirdim ancak cihazı bilgisayar 5800 nokia olarak algılıyor ne kadar uğraştıysamda inatla 5800 Nokia olarak algılıyor PC Suit ile bağlantıda sorun yok Bloetooth ile böyle bir sorun var en önemlisi FW yüklemeden önce E sürücüsünü Depolama modunda PC bağlamak ve sys, Resoucre.system ve Private klasörünün içeriğini kesin silmek gerekiyor yoksa tel donuyor bu ayrıntılı yapınca sorun kalmıyor iyi forumlar
neden öle oldu bi fikrim yok gerçekten başka sorunun yok sanırım güle güle kullan 
Çalışman gerçekten çok güzel ve başarılı eline sağlık.Bir dahaki sürüm için şöyle bir öneride bulunmak istiyorum: Uygulamaların simgelerine birkaç saniyeliğine basılı tutunca Programı kaldır menüsü çıkmasını sağlayabilecek bir seçenek güzel olurdu. Ayrıca bu modifiye işini nasıl yaptığını anlatabilirsen belki bizim de bir katkımız olur diye düşünüyorum.
KARDEŞ ÇOK saol GÜZEL görünüyor ama indiremiyorum hotlifede sorun var. kardeş adobe flash lite 4 ekleme imkanın varmı.eğer deneyeyip cevep verirsen ona göre bide indirebilirsem yükleyecem saol
ya hotfile da sorun var yada link kırılmış yenisini eklerseniz sevinirim
Merhabalar,
Sizden bir şey rica edebilirmiyim acaba?
n97 kullanıyorum fakat öyle aman aman bir kullanıcı değilim.cihaz hızlı olsun benım ıcın yeter.
şu özellikler olan bir hack roff dosyası hazırlamanız mumkunmu acaba eğer bana yardımcı olursanız sıze cok mınnettar kalırım.ama yok yapamam dersenızde anlayışla karsılar yıne tesekkur ederım.
istediğim özellıkler
1-HOŞGELDİNİZ EKRANI KAPATILMIŞTIR
2-FORMAT SONRASI MYNOKİA YA GÖNDERİLEN MESAJ ENGELLENMİŞTİR
3-JOUKİSPOT UYGULAMASI, BOİNGO UYGULAMASI, VLİNGO UYGULAMASI, QİK UYGULAMASI TRAWELLER UYGULAMASI YOUTUBE UYGULAMASI KALDIRILMISTIR.
4-MY NOKİA, YARDIM, ERİŞİM KURULUM, GİBİ KISAYOLLAR UYGULAMALAR KLASÖRÜNDEN SİLİNMİŞTİR.
5-AÇILIŞTA OTOMATİK BAŞLAYAN UYGULAMALARIN BAŞLAMASI ENGELLENMİŞTİR (REHBER, ARAMA KAYDI, MESAJLAR, SAATvs
6-TÜRKÇE VE İNGİLİZCE HARİÇ BÜTÜN DİLLER PROFESYONEL BİR ŞEKİLDE SİLİNMİŞTİR
7-YARDIM KONULARI TEMİZLENMİŞTİR
8-FORMATTAN SONRA TELEFONUN DİLİ TÜRKÇE OLARAK AYARLANMIŞTIR
9-İNTERNET ÖNBELLEĞİ CACHE C HAFIZADAN E HAFIZAYA TAŞINDI
10-İNTERNETÖNBELLEĞİ ARTTIRILDI
11-WİDGET BEKLEME EKRANINA YENİ ÖZELLİKLER KAZANDIRILDI WİDGET EKRANINA İSTEDİĞİNİZ KADAR KISAYOLLAR EKLEYEBİLİR.SAATİ WİDGET EKRANINDAN KALDIRILIP VE GERİ EKLEYEBİLİRSİNİZ.(BOMBOŞ BİR BEKLEME EKRANI OLMASIN HANI SAATSIZ BEKLEME EKRANI TAM BOY RESIM ICIN)
12-KINETIK KAYDIRMA ORJINAL HALDE KALSIN FRENI IPTAL EDILMIS OLMASIN.
13-MÜZİKÇALAR SADECE E/MUSİC KLASÖRÜNÜ TARAR MÜZİK ÇALARDA GÖRMEK İSTEMEDİĞİNİZ MÜZİKLERİ BU KLASÖR DIŞINDA TUTARSINIZ
14-KAMERA CEKIM AYARLARI ORJINAL KALSIN,SADECE NETLIK KISMI YUKSEK OLARAK AYARLANSIN.(EMIR GIBI ALGILAMAYIN LUTFEN NASIL YAZACAGIMI BILEMEDIM)
15- SADECE ORJINAL BEYAZ TEMA KALSIN BASKA TEMA GEREKMEZ.
16-ROMPATCHER EKLENSIN UYGULAMALARDA GOZUKSUN OTOMATIK ACIK OLMASIN.İÇERİSİNDEDE C2Z DE OLMASI IYI OLUR.
17-TEMA EFEKTLERİ ORJINAL KALSIN HIC DEĞİŞMESİN.CIHAZI KASIYOR COK.
18-MENU YAPISI 3X4 KALSIN.
19-UYGULAMALAR KLASÖRÜNE EK KISAYOLLAR EKLENMESIN
20-KAMERA SESLERİ KALDIRILMASIN HOS OLUYOR.
21-Kameranın arkaplanda açık kalması engellendi
22-Her profilde Tuş Sesleri ve Dokunmatik Ekran Titreşimi ve Dokunmatik Ekran Sesleri kapatıldı.
23-Gelişmiş performans ayarları uygulandı
24-İstediğiniz başlangıç animasyonunu gif dosyası olarak kullanabilirsiniz.
25-İstediğiniz başlangıç müziğini mp3 dosyası olarak kullanabilirsiniz.
26-İstediğiniz kapanış animasyonunu gif dosyası olarak kullanabilirsiniz.
27-İstediğiniz kapanış müziğini mp3 dosyası olarak kullanabilirsiniz.
28-Ekrana dokunarak bekleme konumundan çıkartması sağlandı
29-Rehberdeki OVI bölmesi kaldırıldı
30-Nokia Hacked açılış logosu kondu.
31-Black Nokia kapanış logosu kondu
32-GELİŞMİŞ BELLEK YÖNETİMİ
33-OVİ HARİTALAR TAMAMİYLE KALDIRILIRSA IYI OLUR CUNKU GARMIN MUKEMMEL.
KARDEŞ BIRAZ UZUN BİR LİSTE OLDU SANIRIM AMA YAPARSAN COK DUA EDECEĞİM SANA.SITEYEDE KOYDUGUNDA BIR COK KISIDE BUNU ISTEYECEKTIR EMINOL CUNKU EKSIKLIKLER KULLANDIKCA ORTAYA CIKIYOR.
COK TESEKKUR EDERIM.HABERINI BEKLIYORUM.
SAYGILARIMLA
teşekkürler
kardeş çok güzek çok saol kurdum.çok iyi ama temalar fazla katmışsın .+
bide dediğim gibi z ye zaten girebiliyorsun adobe flash lite 4,1 i ekleme imkanın yokmu.
ilkturk82 bir önceki fw tam sana göre bence onu kur
Link Kırık, İlgilenebilirmisiniz?
ferzan kardeş n97 final friware yükledim şarj aletiyle şarz yapamıyorum enerji tasarrufu falan diyipduruyor usb ile şarj ediyorum.bide fireware ye flash li te 4 veya 3.1.7. ekleme şansın varmı internette video izlemek için.mesela 5800 cnn video pro yu kurunca flash lite 3.1.7 kuruluyormuş ben n97 ye cnn videoyu kurunca flash 3.00.1 yükleniyor 5800 daki 3,1,7 yi n97 ye yükleme şansımız varmı.
Merhaba arkadaş, eski haline getirmeyi anlatabilirmisin lütfen?
yukarıdaki belirttiğim fw ile kimse ilgilenmeyecek galiba olsun yinede tesekkurler
Selamlar, ilkturk82 nin mesajına aynen katılıyorum ayrıca şunu eklicem alarmlarda sıkıntı var beşer dk aralı alarmlarda donuyo ve bugün olduğu gibi işe yine geç kalmama sebep oluyo ;=) menü efektleri güzel ancak kasma durumu var...
Cihaz n97 rm505 flashlı
bilginize
emeğe saygı, teşekkürler
acaba bu fw 5800 a uyarmı acaba teşekkürler
saol ferzan şarj sorunu şarj aletinden miş .başka hiçbir sorun yok saol

Kardeş siyah olanı indireceksin aynı değişen birşey yok sadece tema değişik gelir o kadar
kardeş bu sadece jaf ile oluyor başka program ile denemeyin telefon açılmaz !