Filmlerin alt ve yanındaki siyahlıkları giderme?????? YARDIM!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enterebiusvermicularis

enterebiusvermicularis

Üye
    Konu Sahibi
Filmlerin alt ve yanındaki siyahlıkları giderme?????? YARDIM!!!!!
Arkadaşlar elimde çokça film var ama hemen hemen %90'ının kenarında ve altında siyah boşluklar var.Gom player filmleri tam ekran yapabiliyor ama ben filmlerimi lcd'de harddiski takıp izliyorum.Filmlerin de yarım ekran keyfi çıkmıyor.Nasıl yapılacağını bilen bir arkadaş varsa lütfen yardım etsin!!!

Perfect!

Üye
bunu yapamazsın düzelmez

yapılsada videoları düzeltmek ve düzelttikten sonra kaydetmek çok uzun süren bişey
video düzenlemeri yaparken 2-3 saat kaydedilmesini bekliyor mesela

enterebiusvermicularis

enterebiusvermicularis

Üye
    Konu Sahibi
süre önemli değil aslında ama...

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar nette gezinirken Virtual Dub, megui, avi recomp gibi programlar duydum ama nası olacağını nasıl kullanılacağını bilmiyorum.işe yarar mı ki?

bide PocketDivXEncoder_0.3.60 diye bi program???

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
İyide o boşluklar görüntü oranıyla ilgili bir durum.Sanırım ondan bahsediyorsun.Oradaki boşlukları gidermek için görüntü boyutuna tıkla ve 4:3 (TV) yap.

Perfect!

Üye
bahsettiği şeyi yaşadım sanırım tam o değil sinemaskop dan ötürü boşluklar olur onu gidermek istiyo

enterebiusvermicularis

enterebiusvermicularis

Üye
    Konu Sahibi
ya hani bi filmi gom playerla açıp direk enter yaptığınızda kim filmde alttan ve üstten kimisinde de yanlarda siyahlıklar oluyo ya onlardan söz ediyorum.Veysel abi ayrıca ben televizyona dmp modunda usb girişiyle bağlıyorum lcd görüntüleri 720 p yapmak için başka seçenek koymamış sadece orjinal haliyle izleyebiliyorum...

Perfect!

Üye
dediğim sinemaskop o işte onu 4:3 yaparak gideremezsin convert ederek boyutları değiştircen
ama uğraşma derim ben

enterebiusvermicularis

enterebiusvermicularis

Üye
    Konu Sahibi
ama öyle olunca izleyemiyorum ki film gözüme küçük geliyo :D
o yukarda bahsettiğim programlar bi işe yarar mı?

nevdar_1986

nevdar_1986

Üye
ya ben avatar için bi film fragmanından görüntüler aldım, kestim ve sonra da o kestiğim görüntüleri birleştirdim. ama arakdaşın sorunundan bende de var. sanırım film fragman olduğundan indirdiğim halinde de vardı o boşluklar alt ve üstte. sonra işte kırpıp birleştirince yine oldu. acaba nsl düzelir bunlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt