Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Filelock - Dosya Şifreleme
Sponsorlu Bağlantılar
despair
Üye
hi. bi işe yaramadı dosya ları okumaya ızn verılsınmı verılmesın mı dıyor hepsıne evet dıyom sora cıkıyom gırıyom sifre felan ıstemıyo :S
canbi55
Üye
yha bn progra mı indirdim telefona attım kur diorum ama işlem başarısısz dio nie..bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.şimdiden teşekkürler
gamsun
Üye
bir çok dosya var telefona nasıl kurucaz onları bir yardımcı olun nolurr
yusufcan64
Üye
Nasıl kullanıcaz bunu ya hiç bi işe yaramıo gibime geldi. Biri bana anlatsın pls
zaliminzulmusun
Üye
çok tsk
bahaq
Üye
arklar ben teli bilgisayara baglayamıom jar programını hafıza kartına atm nasıl calıştırcam??
telde dosyayı bul nerye kaydettiysen çalıştır olur kardeşim
krulum
Üye
mesajları vs. şifreleyen birşey yok bu programda.
kardeş çok kişi yazmış ama ilgilenen yok.
Ben fotoğraflarıma yada mesajlarıma girerken şifre girmesini istiyorum.
Telefonum K530i ve çoğu javayı destekliyor
İlgilenirseniz sevinirim iyi günler.
chatlax_girl
Üye
çok tşkler
eyupcano
Üye
bende denedim ama bir türlü başaramadım...
west_advisory
Üye
Ellerine saglık.Mesajlara'da koyuyodur işalllah.
haberal02
Üye
nerede bu program ya..
ramazanayı
Üye
eyw çoq saol..
asuszenfone
Üye
Arkadaşlar yeni üye oldum Filelock(dosya şifreleme)programını telefonuma nasıl kurabilirim? şimdiden teşekkürler
baRRis_34
Üye
arkadaşlar ben bu programı indirdim ancak istediğim dosyalara şifre koyamadım. resimler klasörüne şifre koymak istiyorum fakat bi türlü beceremedim.. eğer bu programı kullanmayı bilen biri varsa açıklasın.
maxiciyiz
Üye
eyvallah sağol
zafeer
Üye
emeğe saygı çok guzelde bu programda bi hata var yalnız kilitliyom kilitlenmio sonra kilitlendi ve hiç açılmıo az daha hafıza kartındakiler gidiodu zor açtım
s.en.ineserin@
Üye
super tesekurler
maxim01
Üye
daha denemedım ıns olur sımdıden tesekurler emegıne saglık