Fıkraları Bu bölümde Toplayalım..

Sponsorlu Bağlantılar

the_patriot

Üye
zuhahahahaa :lol2:
sağol ambassador , avatarını neden değiştirdin site bu kadar gericimiydi yaw?

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
:artı:

İbo Bey

Üye
:kop: "İkisini de" Bu kadar pratik zeka ancak Türklerde olur :kop:

Gokhan43

Gokhan43

Üye
:kop: :kop:

Bu topic şenlenmeye başladı.. :ehe:

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Kimin Oğlusun Kimin ?

Kaza yerinin etrafını önce polis kordonu sonra da büyük bir meraklı kalabalığı çevirmişti.. Gazetesine, iyi bir kaza fotoğrafı yetiştirmek isteyen foto muhabiri çemberleri aşamayınca “Yol verin.. Yol verin.. Ben kaza kurbanının oğluyum” diye bağırmağa başladı. Kenara çekilip yol verdiler.. Foto muhabiri yaklaştı.

Arabanın önünde bir eşek yatıyordu.

:kop: :kop:

TommyV

Üye
Temel birgün Ormanda Uçurumların yanında gezinirken ayağı kaymış ve tam aşşağıya düşerken bir ağaç dalından tutmuş,bağırmaya başlamış kurtaran yokmi,kurtaran yokmi yukardan birses gelmiş(ey kulum atla aşşagıyayanımagel) temel busesi duyduktan sonra biraz beklemiş vetekrar bağırmaya başlamış başkakurtaran yokmi başkakurtaran yokmi

:)

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ehehe.. :ehe:

hidayet

hidayet

Üye
genç adam yaşlı karı-kocanın evlerine misafir olur 75 yasindaki amca
karısından bir fincan daha çay isterken

--"çiçeğim, bir bardak daha verir misin?" der.sonra da

--"peteğim, hiç şekersiz lütfen" diye
ekler.kendisine 65 yaşındaki tatlı karısının getirdiği tavşan kanı çayı
alırken de

--"bebeğim, sana çok zahmet oldu" diye ekler.

genç adam, yaşlı amcanın karısına kullandığı sevgi sözcüklerinden çok
etkilenir

--"amcacığım, kaç yıllık evlisiniz?" diye sorar.yaslı ama
dinç adam,

--"40 seneyi geçti evladım der.
genç adam:

--"vallahi maşallah, allah muhabbetinizi arttırsın. sürekli
çiçeğim, peteğim, bebeğim gibi güzel sözlerle hitap ediyorsunuz
galiba"
yanaklari pembeleşmiş teyze

--"doğru, bir kaç yıldır hep bana böyle hitap ediyor" deyip mutfağa doğru
yöneldiğinde

yaşlı amca genç adamın kullağına doğru eğilerek :

--- "şiişşt, çaktırma, 2 sene önce adını unuttum, hala hatırlayamıyorum". :haha:
:artı: :artı: :artı:

DefectoR

Diyarbakirlinin biri is icin istanbula gelmis. Islerini hallettikten sonra karni acikmis ve bir lokantaya yemek yemeye gitmis.Lokantanin kapisindan iceri girer girmez bir papagan : - "Diyarbakirli geldi" demis. bunu duyan Diyarbakirli cok sasirmis.lokanta sahibine beni bu kus nasil tanidi diye sormus. lokanta sahibi esmer olusundan ve giyiminden bildigini soylemis.bizim Diyarbakirli bu kusu cok sevmis ve satin almak istemis ama lokanta sahibini bir turlu ikna edememis. Cok israr uzerine lokanta sahibi papagani veremeyecegini zaten cok yaslandigini ama yumurtalarini verebilecegini soylemis.nede olsa yumurtadan cikan yavruda bu papagan gibi guzelrenkli ve konusabilen bir kus olacak demis. Diyarbakirli bunu kabul etmis. lokantaci Diyarbakirliya papagan yumurtasi diye tavuk yumurtasi, bildircin yumurtasi, ordek yumurtasi artik ne bulduysa adama kakalamis. Diyarbakirli evine donmus ve bu olanlari herkese anlatmis. papaganin cok guzel renkleri oldugunu, cok guzel konustugunu ve hatta kendisinin Diyarbakirli oldugunu tanidigini soylemis herkese ve bu kusun yumurtasini aldigini yumurtadan cikacak yavrularinda aynen papagan gibi olacagini soylemis.millet buyuk bir merakla yumurtadan yavrularin cikmasini beklemeye baslamis. zamani gelince ilk yumurtadan tavuk civcivi, ikinci yumurtadan bildircin yavrusu, bir sonrakinden ordek yavrusu çikmis. Tabi bizim Diyarbakirli cok bozulmus,mosmor olmus.bu kizginlikta ilk otobuse atlayip istanbula gitmis. Lokantanin kapisindan iceri girer girmez papagan "Aptal Diyarbakirli geldi" demis. Diyarbakirli papagana iyice aklasmis ve soyle demis: "Benim aptal oldugumu bir tek sen biliyorsun ama senin ne o... oldugunu butun Diyarbakir biliyor"

vormound

Üye
puaaahahaaaaaa... cok ıyı yaw butun dıyarbakır bılıyo...

:D :artı: :D :artı: :D (abı bıde fıkrayı bozmak gıbı olmasın ama o yumurtalar bırı ustunde kuluckaya yatmadan catlamaz olur benım bıldıgım yoksa aptal dıyarbakırlı kuluckayadamı yatmıs)

ahmet halıcı

Üye
:artı:
mükemmel

DefectoR

Originally posted by vormound@Jul 12 2005, 03:15 PM
puaaahahaaaaaa... cok ıyı yaw butun dıyarbakır bılıyo...

:D :artı: :D :artı: :D (abı bıde fıkrayı bozmak gıbı olmasın ama o yumurtalar bırı ustunde kuluckaya yatmadan catlamaz olur benım bıldıgım yoksa aptal dıyarbakırlı kuluckayadamı yatmıs)
[post=108787]Quoted post[/post]​
Yok ordaki sazanları kuluçkaya yatırmış... :huhu:

hidayet

hidayet

Üye
DefectoR çok sağol bir sürü diyarbakırlı arkadaşım var hepsine anlatırım :D

DefectoR

Originally posted by hidayet@Jul 12 2005, 05:16 PM
DefectoR çok sağol bir sürü diyarbakırlı arkadaşım var hepsine anlatırım :D
[post=108934]Quoted post[/post]​
Aynen hatta ben bir ikisine anlattım, sol kulağımı çınlattılar :DD

SANCAR

SANCAR

Üye
Ya cidden güzel olmus ;;)

paratoner

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar uzun zamand1r aran1zda diildim ve ankaradydim ve ve gidisim kötü oldu ma dönüsüm fikralarla oldu iste devam.....
Pamuk Prenses ve yedi cüceler Fıkra No: 6193
Pamuk Prenses, cücelerin evine geldikten sonra 7 cüce, prensesin tüm gün ne yaptığını merak etmişler. Sabahleyin evden çıkıp arka tarafa geçmişler ve arka arkaya dizilerek bir delikten içeriye bakmaya başlamışlar. En öndeki prensesin ne yaptığını söylüyor, arkadakiler ise sırayla birbirlerine fısıldanıyorlarmış.
-"Prenses banyoya doğru ilerliyor"
-"Prenses banyoya doğru ilerliyor"
-"Prenses banyoya doğru ilerliyor"...
-"Banyoya girdi"
-"Banyoya girdi"
-"Banyoya girdi"...
-"Duşu açtı"
-"Duşu açtı"
-"Duşu açtı"...
-"Sabunu aldı"
-"Sabunu aldı"
-"Sabunu aldı"...
-"Sabunu düşürdü"
-"Sabunu düşürdü"
-"Sabunu düşürdü"...
-"Eğildi"
-"Eğildi"
-"Eğildi"
-"Kalktı"
-"Benimki de"
-"Benimki de Benimki de"...
Allah beni....
onu ben yazd1m ha yanl1s anlasilmasin

paratoner

Üye
    Konu Sahibi
Mükemmel Erkek [#4211]
Orta yaşlı zengin ve dul bir kadın artık hayatını yanlız geçiremeyeceğini anlayarak gazeteye bir ilan vermiş;
- ''Zengin bir dul bayan hayatını paylaşabileceği bir hayat arkadaşı arıyor yanlız aşağıda yazılı şartlarıma uyması gerekir''.
1. - ''BENİ DÖVMEYECEK''.
2. - ''BENİ BIRAKIP KAÇMAYACAK''.
3. - ''YATAKTA SÜPER OLACAK''.
Aylarca telefon çaldı. Ev mektuplardan geçilmedi ve kapının zili durmadı ama sonuçta kadın hiçbirini beğenmedi ve kendine uyğun bulamadı. Bir gün kapı çaldı, kadın kapıyı açtığında yerde paspasın üzerinde yatan kolları ve bacakları olmayan bir adam gördü.
- ''Kimsin? Ve burada ne yapıyorsun?''.
- ''Merhaba, artık aramanız gerekmiyor, bugün şanslı gününüz ve ben hayallerinizdeki erkeğim bakın kollarım yok sizi dövemem bacaklarım yok istesem'de kaçamam!''.
- ''Eee.. Yatakta süper olduğunu nerden çıkardın?''.
- ''Kapıyı neyle çaldık sanıyorsun''

paratoner

Üye
    Konu Sahibi
Temelin Zeki Köpeği [#6346]
Temelin bir köpeği varmış bu köpeği öyle bir eğitmişki yapacağı herbirşeyi yapıyor.
Temel Dursun'la sohbet ederken Temel köpeğine 2 milyon verir derki git bana sigara al der. Köpeği kısa süre sonra elinde 1 tane sigarayla gelir. Bu olay dursunun ilgisini çeker.
Birgün Dursun kahve de otururken Temel'in köpeğini görmüş ona 2 sigara alsın diye 4 milyon verip bakkala yollamış. Beklemiş beklemiş köpekten haber yok sonunda Temel'i bulup demişki.
- Ula Temel senun o köpeğun hirsuzdur 4 melyon verdum 2 cigara alsun diye köpek bana hiç bi bok getirmedi.
Temel'de kahkaha atarak:
- Ula Tursun ona 4 melyon verince haçan sinemaya cidiy

paratoner

Üye
    Konu Sahibi
Deneyin böylesi [#4030]
Deney yapmak için bütün hayvanları dişisi erkeğiyle bi gemiye toplayan bilim adamı, yolda bütün erkek hayvanların dişilerle çiftleştiğini gemide nüfus çoğalması olduğunu görür.. Bunu engellemek için bütün hayvanları bir araya toplar ve konuşmaya başlar;
- ''Yolda gördüm'ki bütün erkekler dişilerle çiftleşiyor gemide gitgide çoğalıyoruz. Bunu önlemek için bütün erkek hayvanların şeyini kesip karşılığında makbuz vereceğim. Limana geldiğimizde erkek hayvanlar makbuzunu geri verecek şeyini geri alacak''. demiş.
Ve adam aynen dediğini uygular. Ertesi gün erkek kanaryanın kendisine bişi yapamayacağını bilen dişi kanarya erkek kanaryanın karşısına geçim onu tahrik etmeye başlar.
- ''Sen erkek diiilsin senin şeyin bile yok!''.
Diye erkek kanaryayı sinirden deli eder. Erkek kanarya hırsından kahrolarak bir haftayı geçirir. Bir hafta sonra dişi bi bakar ki erkek kanarya kahkahalarla gülüyor sevinçten zıp zıp zıplıyor;
- ''Hayrola şeyini kaybedince aklını'da kaybettin galiba'' der.
Erkek kanarya zıplamaya devam eder;
- ''Liman'a inelim göreceksin''..
dişi kanarya şaşırır;
- ''Limana inince ne olacak'ki''.
Erkek kanarya kahkahayı basar;
- ''Eşşeğin makbuzunu çaldım''.

paratoner

Üye
    Konu Sahibi
Yanımda Kılıyodu [#3510]
Memleketin tekinde 3 kere camiye gitmeyeni idam ediyolarmış. Ama bu arada idam edilmeden önce 3 dileğini yerine getiriyolarmış. Adamın teki 3 kere gitmemiş. İdam edilmeden önce sormuşlar;
-"1. dileğin ne?"
Adam;
-"Vezirin karısını s...cem"
demiş. Vezir:
-"Olmaz"
dese de padişah;
-"Mecbur"
demiş. Daha sonra
-"2. dileğin ne?"
demişler. Adam;
-"Padişahın karısını s....cem"
demiş. Padişah
-"Hayır"
demiş. Ama herkes itiraz edince mecbur kalmış.
-"Son dileğin ne?"
demişler. Adam, bi vezirin g..üne bakıyomuş, bi padisahın. Vezir bakmış g.t elden gidiyo;
-"Ben bunu sanki camide gördüm gibi geldi"
demiş. Padişah da ordan
-"Ne gibisi lan! Yanımda kılıyodu"
demiş.