Fıkraları Bu bölümde Toplayalım..

Sponsorlu Bağlantılar

paratoner

Üye
    Konu Sahibi
Genç adam, yeni tanıştığı kız arkadaşına hediye vermek istemişti. Bu ona alacağı ilk hediye olacaktır. Bu yüzden fazla özel bir şey seçmemeye dikkat eder, ama alacağı şey birazda romantik olmalıdır. O gece birlikte çiseleyen karın altında yürürlerken, avucunun içinde ısıtmaya çalıştığı elleri hatırladı ve karar verdi. Bir çift eldiven alacaktı.
Alışverişe bu tür işlerde pek becerikli olan kız kardeşini yanına alarak çıktı. Bir büyük mağazadan içi kürk'lü bir çift beyaz eldiven seçtiler. Kız kardeşi de kendine bir çift beyaz dantelli külot aldı. Bu arada, mağazadaki paketleme kısmında bir karışıklık olduğu ne var ki.
Eldiven kız kardeşinin paketine girdi, külotlarda mağazanın özel kuryesi ile kız arkadaşının evinin yolunu tuttu, içindeki delikanlının yazdığı romantik notla tabii:

- ''Sevgilim, geçen akşam seninle çıktığımızda bunlardan giymediğini farkettim. Eğer kız kardeşimle beraber olmasaydım, ben uzun ve düğmeli olanlardan alırdım, ancak kardeşim kısa ve düğmesiz olanlardan kullanıyor. Çıkarması daha kolay oluyormuş. Renginin açık olaması çabuk kirleneceği izlenimini veriyor. Ancak bunları satın aldığım bayan bana kendisininkini gösterdi. Üç haftadır kullanıyormuş. Yakından baktım, hiçbir kirlenme yoktu. Tezgahtar bayandan bir şey daha rica ettim; seninkileri giyip nasıl durduğunu bana üzerinde göstermesini. Hemen giydi, çok iyi duruyor.

Elimi uzattım, okşar gibi sıktım. Ele de çok hoş geliyor. Keşke bunları ilk giydiğinde yanında olup sana yardım edebilseydim. Seninle buluşuncaya kadar birçok yabancı elin ona dokunacağını düşünmek beni üzüyor. Çıkardığın zaman içi biraz nemli olabilirmiş, o zaman üfleyerek havalandırman gerekiyormuş.
Önümüzdeki günlerde bunları nasıl avucumun içine alıp, nasıl defalarca öpeceğimi düşünüyorum. Cuma akşamki buluşmamızda giymeyi sakın unutma''.
NotÜ;
- ''En son moda, giydikten sonra üstten aşağıya doğru kıvırarak, biraz tüy görünmesini sağlamakmış''

paratoner

Üye
    Konu Sahibi
simdilik yete :DD

paratoner

Üye
    Konu Sahibi
eeeeeeeeeeeee okuyan veya yorum yazan yokmi?

animanyak

Üye
:artı: :D :haha: :D :artı:

alioztitiz

Üye
Originally posted by paratoner@Jul 15 2005, 02:25 PM
[post=110488]Quoted post[/post]​
:artı: HARİKA :artı:

EMEKLERİNİZE SAĞLIK

ardaca

Üye
Bayan O'Dunigan, Dublin'de O'Connel Caddesi'nde yürüyordu.. Karsidan da rahip O'Rafferty geliyordu..
"Merhaba" dedi, rahip.. "Nasilsiniz?.. Bay Dunigan nasil?.. Sizi iki yil önce ben evlendirmemis miydim?.."
"Evet" dedi, Bayan O'Dunigan..
"Bebek" dedi, rahip.. "Bebeginiz oldu mu, küçük O'Duniganlar?.."
"Maalesef" dedi, Bayan O'Dunigan.. "Henüz bebegimiz yok.. Oysa öyle istiyoruz ki?.."
"Gelecek hafta Roma'ya gidiyorum" dedi, rahip.. "Vatikan'daki büyük kiliseye sizin için bir mum dikecegim.."
"Tesekkürler Sevgili Rahip" diye adamin ellerini öptü kadin.. "Size minnettar olacagiz.."
Birkaç yil geçti aradan.. Kadinla rahip bir daha karsilastilar..
Rahip merakla sordu:
"Bebeginiz oldu mu peki?.."
"Oldu" dedi, kadin.. "Sekiz yilda üç ikiz, dört de tek dogurdum.. 10 çocugumuz var.."
"Harika" dedi Rahip.. "Harika.. Mucize iste bu.. Peki, o sirin kocaniz ne yapiyor?.."
"Roma'ya gitti, dün" dedi kadin.. "Sizin o Allahin belasi mumunuzu üflemeye.."

Bir escinsel spor arabasiyla yolda giderken bir kavsaga gelir. Karsi yoldan hizla gelmekte olan bir kamyon arabasina carpar, carpmakla da kalmaz arabanin on kismini tamamen parcalar. Escinsel arabadan iner ve sinirli bir bicimde kamyon soforune cikisir:
- Arabami mahvettin farkinda misin, senin sucun. Bunu odeyeceksin.
Kamyon soforu umursamaz bir biçimde yanit verir:
- S...rim seni de arabani da!!!!...
Escinsel yanitlar:
- Hayir hayir, boyle tatli sozlerle beni kandiramazsin. Ben arabamin tamir
parasini istiyorum.

paratoner

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by alioztitiz+Jul 15 2005, 04:09 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(alioztitiz &#064; Jul 15 2005, 04:09 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-paratoner@Jul 15 2005, 02:25 PM
[post=110488]Quoted post[/post]​
:artı: HARİKA :artı:

EMEKLERİNİZE SAĞLIK
[post=110522]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]
;)

alioztitiz

Üye
bi tane de benden

HAVUZ

Yeni evli cift balayi icin bir otele gitmis. Ilk gece butun
pozisyonlari
denemisler.Ertesi gece kadin:
-Tum pozisyonlari denedik degisik bir sey yapalim bu sefer demis
Erkek biraz dusundukten sonra:
-Buldum&#33; Sen pencerenin onune git ,ben de kapinin onune, birbirimize dogru kosup birleselim demis.
Kadin kabul etmis,yerlerini almislar.
Erkek:
-uce kadar sayiyorum, ucte kosmaya basla demis.
-Biiirr, ikiiii ve uucccccc&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;&#33;
................................
Velhasil erkek hizalayamamis ve otelin 2.kat penceresinden havuza dusmus. Havuzdan cikacak ama cirilciplak oldugu icin utaniyor.Bakmis havuz kenarindaki barin barmeni hala is basinda hemen seslenmis:
-Arkadas &#33; Ordan bana bir masa ortusu uzatir misin?
-Niye? diye sormus barmen
-Pencereden dustum de...uzerinde hic bir sey yok,cikamiyorum havuzdan.
-cikin cikin, hic kimse sizi farketmez.
-Nasil yani?
-Oteldeki herkes 2.katta kapi koluna giren kadini kurtarmakla ugrasiyor. :haha:

vormound

Üye
birazda benden:

kadının bırı papağan sevgısıne tutulur ve bı kuscuya gıder.. hepsının fıyatları 100 150 mılyon cıvarındadır... ama bırtanesı 10 mılyondur... kadın hemen kusu alır... fakat satıcı o papağanın genelevden alınma olduğunu soyler... kadınsa umursamaz ve alır... eve gelıp en guzel koseye kafesıyle bırlıkte yerlestırır... papağan:
yenı patronıce yenı yazane
daha sonra kadının kızları gelır... papağan:
yenı patroniçe yenı yazane yenı sermaye... kadın sınırlenır ama bısı yapmaz... sonra kadının ogulları gelır... papağan:
yenı patroniçe yenı yazane yenı sermaye yenı musterı..kadın sınırden delırır ama hayvandır der bısı yapmaz... aksam kadının kocası gelır ve papağan:
yenı patronıce yenı yazane yenı sermaye yenı musterı naber mehmet abı ???

-----------------------------------------------------------------------------------------------

bır ucak talıhsız bır kaza sonucu ıssız bır adaya duser... ıclerınden sadece ıkı erkek kurtulur... cıkıp bıraz su bulmak ıcın dolasmaya baslarlar... koyun yerlılerı bunları gorur ve yakalar... lıderlerıne gotururler... lıderlerı ıkı adama orar mokoko mu olummu?? adamlar merak eder ve sorarlar... bunlar nedır... sef cevap verır mokoko dersen senı bır kez s*ker ve bırakırız... olumu secersen oldururuz... sonra ıclerınden bırını cagırır ve secımını yap der... adam dusunur... sımdı hayat guzel daha yasımda genc olmemem lazım hem bı kereden bısı olmaz unuturum der... ve mokoko der... sef bagırır:
mokoko(bı defa s*kın) adamı bır kez s*ktıkten sonra serbest bırakırlar... sef dıger adma sorar... sen ?? adam dusunur ve derkı omrum boyunca onurum ıcın yasadım... boyle bırseyı gururuma yedıremem olmeyı sececegın der ve bagırır..
oluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum... sonra sef bagırır:
olene kadar mokoko

-----------------------------------------------------------------------------------------------

FrontmaN

FrontmaN

Üye
:lol2: mükemmel :lol2:

vormound

Üye
Originally posted by endoplazmix_550@Jul 16 2005, 03:57 PM
:lol2: mükemmel :lol2:
[post=111080]Quoted post[/post]​

tabıkı mukemmel hepsı mukemmel... cok ıyıler...

:artı:

goldcrusher

goldcrusher

Üye
halit sonuncuyu nerden buldun la..... :kop: :kop: :kop: :kop:

guzel fıkralar puhahahaha bu arada sitenede baktım fena diil... :artı: :artı: :artı:

puhahahahha guzell :kop: :kop: :kop: :kop:

paratoner

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by goldcrusher+Jul 18 2005, 01:16 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(goldcrusher &#064; Jul 18 2005, 01:16 PM)</div><div class='quotemain'>halit sonuncuyu nerden buldun la..... :kop: :kop: :kop: :kop:
[post=112075]Quoted post[/post]​
[/b]

Originally posted by goldcrusher@Jul 18 2005, 01:26 PM
guzel fıkralar puhahahaha bu arada sitenede baktım fena diil... :artı: :artı: :artı:
[post=]Quoted post[/post]​

<!--QuoteBegin-goldcrusher
@Jul 18 2005, 01:33 PM
puhahahahha guzell :kop: :kop: :kop: :kop:
[post=]Quoted post[/post]​
[/quote]
ooooo lütfü sonunda net e ad1m atabildin demek...siteyi beyendigine sevindim sana gmail atmistim ald1n m1 en kisa zamanda bi msn yapal1m be kankiiii ;)

Treable

Treable

Üye
Originally posted by paratoner@Jun 19 2005, 09:50 PM
Timarhanenin birinde bir gun isyan cikmis.Deliler salon gibi bir yerde
toplanmis,sagi solu dagitiyorlarmis.Doktorlar filan,hic kimse
yaklasamiyomus;deliya napcagi belli olmaz&#33;Hastanenin bas hekimi bi sey
yapmak lazim demis ve odaya dalmis,kitaplari karistirmaya baslamis.Bi sure
sonra cikmis ve diger doktorlara soyle demis :
-Simdi doktorlardan biri soyunup kosa kosa delilerin yanina gidecek
    ve ben canli bombayim diye bagiracak,literature gore basaracagiz&#33;
Doktorlar kendi aralarinda birini secmisler ve cirilciplak soymuslar.
Kapiyi acmislar ve "hadi simdi" demis bas hekim. Ciplak doktor baslamis
kosmaya ve bagirmaya "ben canli bombayim, ben canli bombayim
patlayacagim" Deliler bakmislar doktora sonra yakalayip pencereden asagiya
atmislar.Eyvah demis bas hekim, literaturde yeniden denememiz lazim diyip baska bir
doktoru soymuslar ve onuda yollamislar delilerin arasina.Oda torlak bi vaziyette
dalmis delilerin yanina ben canli bombayim, patlayacagim demis. Onu da
atmislar pencereden deliler.
Bashekim bakmis olmuyor , ben gidiyorum demis.Oda soyunmus, digerleri
gibi dalmis odaya. Deliler bir bakmislar &#33; Sonra hepsi odalarina kacismislar.

Sasirmis tabi doktorlar.Sonra arastirma yapmislar  onu neden pencereden
atmadilar diye. Delilere sormuslar "digerlerini asagiya attiniz da onu neden
atmadiniz?" Deliler cevap vermis" Onun fitili kisaydi"
[post=90301]Quoted post[/post]​

Allah için bu süperdi :) :artı:

Tayfuns

Üye
hepside guzel

kingenes

kingenes

Üye
bencede hepsi güzel gülmekten ölüyorum :lol2: :lol2: :lol2:

goldcrusher

goldcrusher

Üye
fıkralara dewammm

ATIN CEHENNEME

Fıkranın kahramanı ölmüş ve öbür tarafta hesabı incelenmeye başlanmış. Ve sonuç kötüymüş. Melek kararını vermiş: "Cehenneme" Zebaniler bunu götürürken birden bağırmaya başlamış: "Olmaaz. Ben dünyadayken bir dilenciye 100.000 lira vermiştiiim" Zebaniler gelip bu durumu Melek&#39;e iletmişler. Melek: "Lan verin 100.000 lirasını, atın cehenneme&#33;"

DOKTOR

Adamın biri doktora gitmiş. Doktor muayene etmiş ve bizimki sormuş: "Ne oldu doktor bey? Ne kadar ömrüm kaldı?" Doktor cevaplamış:
"10" Bizimki de "Ne 10&#39;u doktor bey, gün mü, ay mı sene mi?" Doktor:
"9, 8, 7, 6...."

BEŞ PARA

Adamın teki anlatıyor:
"Geçen gün, yolda önümü kestiler ve ya paran ya namusun?" diye sordular.
Dinleyenler "Eee peki sen ne yaptın?"
Cevap: "Beş para verdiysem namussuzum"

NONOŞ

Adamın biri uzun yola çıkıyor ve bir ormanın içinden geçerken kırmızı renkli bir insan görüp duruyor. Kırmızılı: "Merhaba, ben bu ormanın kırmızı nonoşuyum. Bana biraz yiyecek verebilir misin?" diye soruyor. Adam da yol için hazırladığı ekmeğini ona veriyor. Biraz daha ilerleyince sarı renkli biri onu durduruyor ve: "Merhaba, ben bu ormanın sarı nonoşuyum. Bana biraz içecek verebilir misin?" diye soruyor. Adam da yol için hazırladığı suyu ona veriyor. Biraz daha ilerleyince mavi giyimli biri onu durduruyor, bizimki hemen atlıyor:
"Hey sen de bu ormanın mavi nonoşusun değil mi?" Adam ise çok ciddi bir tavırla:
"Ehliyet ve ruhsat beyefendi"

kamilitan

Üye
fahişenin biri bir gün bu sıkıcı hayatından sıkılarak bundan sonra kulturlu insanlarla beraber olucagına dair kendine soz vermis,yanlız beraber olacagı insanların kulturlu olup olmadıgını anlamak icinde soyle bir yonteme bas vurmus.her iki bacagının iç kısmına edebiyat dünyasından iki kisinin resmini secip yapıstırmıs resimlerden biri nazım hikmet digeri ise namık kemal miş ,beraber olucagı zaman bacaklarını aralıyıp karısındakine bunları tanıyormusun diye sorup tanıyanlarla yatıyor tanımayanlarla ise yatmıyormus neyse bir gun bizim temel cıka gelmis hemen olayua girmisler hatun yine bacaklarını acarak temel bunları tanıyormusun diye sormus temel bir saga bakmıs bir sola bakmıs ve sole demiş:
- walla su sagdaki ile soldakini tanımıyorum ama ortadaki AHMET KAYA demiş:))

goldcrusher

goldcrusher

Üye
Originally posted by kamilitan@Aug 1 2005, 06:34 PM
fahişenin biri bir gün bu sıkıcı hayatından sıkılarak bundan sonra kulturlu insanlarla beraber olucagına dair kendine soz vermis,yanlız beraber olacagı insanların kulturlu olup olmadıgını anlamak icinde soyle bir yonteme bas vurmus.her iki bacagının iç kısmına edebiyat dünyasından iki kisinin resmini secip yapıstırmıs resimlerden biri nazım hikmet digeri ise namık kemal miş ,beraber olucagı zaman bacaklarını aralıyıp karısındakine bunları tanıyormusun diye sorup tanıyanlarla yatıyor tanımayanlarla ise yatmıyormus neyse bir gun bizim temel cıka gelmis hemen olayua girmisler hatun yine bacaklarını acarak temel bunları tanıyormusun diye sormus temel bir saga bakmıs bir sola bakmıs ve sole demiş:
- walla su sagdaki ile soldakini tanımıyorum ama ortadaki AHMET KAYA demiş:))
[post=120999]Quoted post[/post]​

fıkra guzel ama bence topik için pek uyumlu diil :iyi:

ringwraith

Üye
ikiside komik