Fıkraları Bu bölümde Toplayalım..

Sponsorlu Bağlantılar

paratoner

Üye
    Konu Sahibi
Iki tavuk markette alisveris yapiyorlarmis.Bir yumurta standin
>önüne
>gelmisler.
>Etikette yumurta 30 bin lira yaziyormus.Tavuklardan biri
>digerine;
>"Bak bu yumurtalari ben yumurtladim." demis boburlenerek!
>Dolasmaya devam ederken baska bir yumurta standina gelmisler.
>Kocaman,
>cift sarili koy yumurtalari ve fiyat 40 bin lira. Bu sefer
>diger tavuk
>atilmis;
>"Bak bu yumurtalari da ben yumurtladim."
>Digeri gülmseyerek cevap vermis;
>"Ben de bunlardan yumurtlayacaktim ama kocam 10 bin lira icin
>kicini
>yirtmaya  degmez,dedi.!!!"

zuhahaha bu süper bakin :kop:
 


Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yaw insaf edin yaw.Gülmekten çatlatacaksınız.. :kop:
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Soyadlarını daha önce ben yazmıştım.. ;)
 

paratoner

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by van_hoijdonk@Jun 20 2005, 06:12 PM
Soyadlarını daha önce ben yazmıştım.. ;)
[post=91466]Quoted post[/post]​
görmemisim ama ayn1lar1 m1
 

paratoner

Üye
    Konu Sahibi
ewet beyler fikralara devam
Temel hayvanları araştırma konusuna oldukça ilgi duymaktaymış. Bir gün bu merakını gidermek için laboratuarını kurarak çalışmalara başlamış. Örnek hayvan olarak bir PİRE almış. Çok hassas aletler ile bu işe başlayan Temel, eline çok hassas bir neşter alarak pirenin ayaklarının ucundan biraz kesmiş ve masanın üzerine bırakmış ve pireye ZIPLA BAKAYIM diye seslenmiş, doğal olarak zıplayarak dolaşan bir hayvan olan pire yarım yamalak da olsa zıplamış, o sırada Temel hemen yakalayarak ayaklarının tamamını yontmuş ve masanın üzerine tekrar bırakarak seslenmeye başlamış. ZIPLA BAKAYIM, ULA ZIPLASANA, ZIPLA BE HAYVAN. Fakat ayakları kesilen pireden hiçbir hareket yok..... Temel hemen kalem kağıdı alarak raporu yazmaya başlamış. PİRE incelendi. SONUÇ: "PİRE'nin ayakları kesilince kulakları duymamaktadır."
.......................................................................................................................
Temel Londra'ya uçakla seyahat ediyormuş. Uçakta herşey normal iken birden pilotun sesi duyulmuş: "Sayın yolcular, uçağımızdaki 4 motordan bir tanesi bozuldu, ama biz 3 motorla rahat iniş yapabiliriz" Neyse rahatlar herkes. 15 dakika sonra bir anons daha: "Sayın yolcular maalesef 1 motorumuz daha bozuldu ama biz 2 motorla inişi yapacağız" Herkes rahat ama bir anons daha gelmesinden korkmaktadır. 20 dakika sonra bir anons daha gelir: "Sayın yolcularımız 2 motordan biri daha bozuldu ama biz en iyisiyiz ve 1 motorla inişi size garanti ediyoruz" Herkes ohh çeker rahatlar. Temel ise panik içinde: "Uyy bu motorda bozulursa havada kalacağuz"
.......................................................................................................................
Temel duş almaya girer, şampuanı saçlarına boşaltıp ovalamaya başlar. Sırtını keselemeye gelen annesi sorar : - Oğlum kafanı ıslatmıyacak mısın ?.. Temel cevap verir : - Yok anne bu şampuan kuru saçlar içinmiş...!!
.......................................................................................................................Temel'in 8 tane çocuğu varmış. Ama hepsi de birbirinden salak, geri zekalıymış. Temel ve karısı Fadime doktora gitmişler, durumu anlatmışlar. Böyle böyle biz artık çocuk istemiyoruz demişler. Doktor bunlara 1-2 kutu prezervatif vermiş. Nasıl kullanılacağını falan anlatıp yollamış. Neyse bunlar kullana kullana bir gün prezervatifleri kalmamış. Temel kara kara düşünmeye başlamış . Ne yapsak ne etsek diye Fadime " Dur ben sana dantelden örüvereyim demiş." Ölçüyü falan almış 1-2 gün içinde örmüş. Aradan 9 ay geçmiş. Temel ile Fadime nin 1 çocukları daha olmuş . Zamanla çocuk büyümüş, 9-10 yaşlarına gelmiş. Ama nasıl bir çocuk zeki mi zeki, fırlama mı fırlama . Önceki 8 ine hiç benzemiyor. Tüm sınavlarda birinci, sporda tüm şehrin en iyisi, köyün en zeki, en atılgan çocuğu olmuş. Bir gün Temel kahvede otururken sormuşlar. " Ya Temel senin 9 çocuğun 8'i deli mi deli bu sonuncusu nasıl oluyor da bu kadar akıllı oluyor? " Temel gerine gerine cevap vermiş. " Süzme o, süzme..! "
.......................................................................................................................
Temel dahiliyeci olmuş ve buna bir gün kadının biri gelmiş, demiş ki: -Doktor bey ne yesem onu s*çıyorum. Pasta yiyorum pasta cıkıyor ekmek yiyorum ekmek çıkıyor,demiş. Temel de : -O zaman b*k ye, demiş
:DD :DD
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
En sonuncusu manyak.. :kop:
 

_KadirşinaS_

Üye
:kop: tum .....................
 

crazy480

Üye
en sonuncusu süpermiş... :kop: :kop:
 

paratoner

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by Gokhan43+Jun 20 2005, 06:23 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(Gokhan43 &#064; Jun 20 2005, 06:23 PM)</div><div class='quotemain'>En sonuncusu manyak.. :kop:
[post=91488]Quoted post[/post]​
[/b]



<!--QuoteBegin-crazy480
@Jun 20 2005, 09:44 PM
en sonuncusu süpermiş... :kop: :kop:
[post=91647]Quoted post[/post]​
[/quote]
bende en çok onu sevdim...
böle yardimsever doktora can gurban :DD
 

paratoner

Üye
    Konu Sahibi
Temel bilim adamı iken bir arkeoloji araştırmaları konferansına davet edilir. Amerikalılar anlatmaya başlar; -Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 25 metre aşağı indik ve telefon kabloları bulduk. Öyleyse bizim atalarımız asırlar önce telefon kullanmışlardır. Sıra türkiyeye gelir ve Temel başlar anlatmaya -Biz ülkemizde yaptığımız kazılarda 50 metre aşağı indik ama birşey bulamadık. Öyleyse atalarımız telsiz telefon kullanmışlardır.
.....................................80&#39;lik bir dede 20 lik bir genç ile evlenmiş.Bunlar bir çocuk sahibi olmak istiyorlarmış.(Tabiiki doktor başvurusuyla)Gitmişler doktora doktor demiş ki "Amca,baba olmak için deneme olarak şu kavanoza sperm akıtmanız lazım".Adam soyunma kabinine girmiş "ahhhhh uuhhhh"diye sesler gelmeye başlamış.Adam çırılçıplak olduğu için sadece kafasını dışarı çıkarmış ve demişki "Doktor bey karımda buraya gelebilirmi?&#39;&#39; demiş.Doktor tabiiki demiş.Karısı gitmiş yanına bu sefer hem adamdan hem kadından "aaaaahhh uhhhh"diye sesler gelmiş.Adam doktoru çağırmış demişki doktor bey yapamıyoruz&#33;Sağ elimle denedim olmadı sol elimle denedim olmadı iki elimle denedim olmadı karım sağ eli ile denedi olmadı sol eli ile denedi olmadı hatta ağzı ile bile denedi olmadı demiş&#33;"Doktor bey biz bukavanozun kapağını açamıyoruz" :kop: :DD
................................................................................................................
 

paratoner

Üye
    Konu Sahibi
Doktor hastasını telefonla arar ve hastasına bir kötü birde çok kötü haberi olduğunu söyler. Daha sonrada ilk önce hangisini söylememi istersiniz diye sorar. Hasta ilk önce kötü haberi duymak istediğini söyler. Doktor hastaya "Tahlillerinizi aldım ve ne yazık ki 24 saat ömrünüz kaldı." der. Hasta yıkılmıştır. Doktora sorar "Daha kötü haber ne olabilir ki ?" Doktor "Dünden beri sizi arıyorum ama telefonunuzu daha yeni düşürebildim."

nam yapmış bir Kalp Cerrahının ölümünün ardından, mesleğine uygun bir cenaze töreni olması düşüncesiyle büyükçe bir kalbin icerisinden çıkıp gelen tabutu gören başka bir doktor kahkaha ile gülmeye başlar, etraftakilerin saşkın bakışı ve yadırgamaları üzerine doktor gülme sebebini açıklar; "Kadınhastalıkları uzmanıyım da&#33;..."

Erkek:Tanrım, Kadınları niye bukadar güzel yarattın? Tanrı cevaplamış:&#39;Aşık olasınız &#39;diye... Erkek:Peki niye bazen aptal oluyorlar? Tanrı:Onlar da size aşık olabilsinler diye....


Adam elindeki son 500 dolarla kumar oynamaya karar verir ve LasVegas&#39;in yolunu tutar... Ve inanılmaz bir talih; tam 3 milyon dolar kazanır. Hemen otel yönetiminin kendisine tahsis ettiği kral dairesine çıkar ve karısına telefon eder: * "Hayatim, evde misin?" * "Evet kocacığım." * "İyi. Hemen hazırlan o zaman. Çabuk bavulunu hazırla. Kumarhanede tam 3 milyon dolar kazandım." Kadın sevinç dolu bir çığlık atar: * "Ayyyyyyyyyyy harikasın&#33;&#33; Hemen hazırlanıyorum.. Peki ama nereye?? Paris?; Karayipler?; Acapulco?; Guney Amerika?..." Adam cevap verir:"Umurumda değil. Sadece eve döndüğümde çoktan gitmiş ol.
:kop: bu simdilik bu kadar yete :DD
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Süpersin dostum.. :iyi:


Paris?; Karayipler?; Acapulco?; Guney Amerika?..." Adam cevap verir:"Umurumda değil. Sadece eve döndüğümde çoktan gitmiş ol. :haha:

:kop: :kop: :kop:
 

paratoner

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by Gokhan43@Jun 20 2005, 09:55 PM
Süpersin dostum.. :iyi:


Paris?; Karayipler?; Acapulco?; Guney Amerika?..." Adam cevap verir:"Umurumda değil. Sadece eve döndüğümde çoktan gitmiş ol. :haha:

:kop: :kop: :kop:
[post=91661]Quoted post[/post]​
zuahhahaha :haha:
 

İbo Bey

Üye
Dul barbie :lol2:
 

the_patriot

Üye
zuhahaaha :lol2: :lol2: :lol2: :haha: :haha:
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
:lol2:
 

Memobey

Üye
adama yazık yaf :P :P
 

_KadirşinaS_

Üye
BOB NEREDE
Abd başkanı bush seçim kampanyası için okulları gezmektedir. Gittiği okullarda öğrencilerin sorularını cevaplayan bush Washington un en başarılı okullarından birine gider. Girdiği sınıfta
Soru sorması için Bob adlı bir çocuga sö hakkı verir. Çocuk sorar.
&#8220;Sayın başkan size 3 sorum var
-1 Geçen seçimlerde bu kadar az oy almanıza ragmen nası secildiniz
-2 Sizce Hiroşimaya atılan atom bombası gelmiş geçmiş en büyük terörizm faaliyeti deil miydi
3-Hiç sebep yokken niye Irak a saldırdınız&#8221;
Çocuk tam sorularını tamaladıgı sırada zil çalar. .....

Tekrar derse girdiklerinde bu sefer Tom adlı bi çocuk söz alır
&#8220;Sayın başkanım size 5 sorum var der.
-1 Geçen seçimlerde bu kadar az oy almanıza ragmen nası secildiniz
-2 Sizce Hiroşimaya atılan atom bombası gelmiş geçmiş en büyük terörizm faaliyeti deil miydi
3-Hiç sebep yokken niye Irak a saldırdınız
4-bu gün zil niye yarım saat erken çaldı
5-Bob nerede&#8230;&#8221; :artı:
 
Caine

Caine

Üye
komikkkkk :lol2:
 
sanane

sanane

Üye
:D :D :D :D arkadas dedigin boyle olur :P
 

Benzer Konular

Cevap
29
Görüntüleme
728
gonyalı
Cevap
2
Görüntüleme
824
PALA.
Cevap
0
Görüntüleme
745
Cevap
5
Görüntüleme
1K
DarkredBlue61


Üst Alt