Fikirlerinizi bekliyorum telefon alcam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
Fikirlerinizi bekliyorum telefon alcam
Ben bir telefon almak istiyorum telefonun fşyatı 300le 600 tl olsun wifi mutlaka olsun kamera 3.2 den yüksek olsun ve dokunmatik olsun varmı böyle bildiğiniz telefon marka varketmez....(çakma kulllanmam) bildiğiniz telefonları yazarsanız sevinirim......

muqy

Üye
gel dokunmatik alma kullanıslı olmuyor hem bır alısınca normal tel kullanmak zor oluyor sana tavsıyem nokia e5-00 ıstedıklerın var dokunmatık degıl sadece

Starsley

x6 8gb var bulabilirsen al her yerde yok çünkü

mangdaşire

mangdaşire

Üye
dokunmatik tavsiye etmem.illa dokunmatik alcam dersen c6 gibi bişey al.

Neverex

Üye
C3 C5 dokunmatik o fiyata x6 dan başkası olmaz.:oke:

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
c5-03 almayı düşünüyorum önerirmisiniz yada fiyatları hakkında bilgi???

Neverex

Üye
C5-03
Bimeks : 489 TL
Ayrıca linkte de mevcut

:oke:

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
oyun uygulama tema örnekleri verebilirmisiniz?????

--------------- Ekleme ---------------

c5-03 için oyun uygulama tema örneği verebilirmisiniz????

birde ben dokunmatik kullanmak istiyorum dokunmatik istemesem zaten bende n95-8gb var

Pooodolski

Pooodolski

Üye
C3 Touch and Type diye bir telefon var. Hem dokunmatik hem de tuş takımı var. Wi-fi, 5 mp kamera, s60 menü. Gayet iyi duruyor. Düşün bence..

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Bak sana bu konuda görebileceğin en iyi fikiri veriyorum almışken ileri teknolojili birşey al senin düşündüğün telefonlarda teknoloji diye birşey yok örneğin C5-03 bu telefonun özellikleri ileri yıllarda 150-200 liralık telefonlara düşecek yani yenilikçi olman lazım ilerde 150liraya bi telefon göreceksin senin telefonun özellikleriyle aynı olacak sonra ulan ben zamanında 500kağıt veriyodum bu özelliklerde telefona diyeceksin ve o telefonun özellikleri en fazla 3 yılda standart altına düşecek ve değiştirmek isteyeceksin ve sorunlar sorunlar ben sana diyorumki şu 600lirayı az daha zorla 650 yap ve git Nokia C6-01 al ve yıllarca teknoloji yaşa başka telefonlarda gözün kalmasın Çelik kasalı harika bi tasarıma sahip bu telefonda 3G/WiFi/TV/Navigasyon/Çift flaşlı 8MP Kamera/Dev stereo hoparlör/Flaş bellek vs. takman için USB girişi/Multitouch Amoled ekran ve daha sayamadığım özellikler var ve bunlar hiç bi zaman standarta düşmez bence 50 lira daha verip ileri teknolojiyle yaşaman hayatına birşeyler katacaktır.

seb

Üye
ikinci el n95 8gb al süper telefon

Kefelon

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar ipod touch 4. nesil nasıl oluyo yani ona normal bi telefondaki gibi sim kartımı takıp arama yapabilirmiyim mesaj çekme felan yoksa sadece bildiğimiz mp5 felan gibimi????

bu arada n95 8gb kullanıyorum zaten....

furkan5800

furkan5800

Üye
benim fikrim 5800 dediin özellikleri kapsıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...