Fikirlere Kursun Islemez .. Bu Sahneyi Unutabilen Var Miii .?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Fikirlere Kursun Islemez .. Bu Sahneyi Unutabilen Var Miii .?

[video=youtube;ktSnlZVS8Ig]http://www.youtube.com/watch?v=ktSnlZVS8Ig[/video]

Bizim Silahlarimiz Varr ..

Hayirr, Sadece Kursunlariniz Varr .. Kursunlariniz Bitince Burda Olmayacagimm .!

Cunku Olursammm ..

Tekrar Doldurmadann ..

Olursunuzzz .!

V For Vendetta Forever .!

Not ; Arkadaslar Bu Filmin 1080p Orjinal Turkce'si Bende Varr ..

Isteyen Olursa PM Yolu Ile Yada Konu Altina Yazsin .. =]

doctorrr

doctorrr

Üye
bir ergen v for vendetta yı izleyip pekala gaza gelebilir :D ama bi' şaheserdir orası ayrı...bazen tekrar izleyip sisteme olan öfkemi pekiştiriyorum...

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
bir ergen v for vendetta yı izleyip pekala gaza gelebilir :D ama bi' şaheserdir orası ayrı...bazen tekrar izleyip sisteme olan öfkemi pekiştiriyorum...

Sanirim Ergenlikte Gaza Gelmissin .?

Youtube'da Gezerken Gordum .. Paylasayim Dedim ..

Ayrica Saheser Oldugu Kesinn .. =]

Metin MF

Metin MF

Üye
unutulur mu yahu :) parlamento binası nasıl patladı ama :)

doctorrr

doctorrr

Üye

Sanirim Ergenlikte Gaza Gelmissin .?

Youtube'da Gezerken Gordum .. Paylasayim Dedim ..

Ayrica Saheser Oldugu Kesinn .. =]
Galiba ergenlikte gaza gelmişsin sorusu beni biraz bozdu açıkçası.Ama anarşi ile ilgili kuramlara öngörülere değişik fikir akımlarına merakım var.Milyarlarca insanı ilgilendirecek kararların sakallı koca göbekli herifler tarafından kısa bir sürede verilip yürürlüğe girmesini hiçbir şekilde kabullenmedim kabullenmiyorumda...

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

Galiba ergenlikte gaza gelmişsin sorusu beni biraz bozdu açıkçası.Ama anarşi ile ilgili kuramlara öngörülere değişik fikir akımlarına merakım var.Milyarlarca insanı ilgilendirecek kararların sakallı koca göbekli herifler tarafından kısa bir sürede verilip yürürlüğe girmesini hiçbir şekilde kabullenmedim kabullenmiyorumda...

Ozur Dilerim ..

Ve Kesinlikle Katiliyorumm .. Dedigin Gibi Her Tarafi Kilo Olan Adamlar Koskoca Ulke Kararlarini Veriyorr ..

'Yasalari Cignedigim Icin Gercekten Cok Uzgunumm Ama O Yasalar Kabul Edilirken 'Bana' Danisilmamisti' .. =]

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye

Ozur Dilerim ..

Ve Kesinlikle Katiliyorumm .. Dedigin Gibi Her Tarafi Kilo Olan Adamlar Koskoca Ulke Kararlarini Veriyorr ..

'Yasalari Cignedigim Icin Gercekten Cok Uzgunumm Ama O Yasalar Kabul Edilirken 'Bana' Danisilmamisti' .. =]
:evet: neyse yeri değil usta...müsait olduğun bi' zaman seninle derin derin konuşalım bu mevzuları :)

jackalmami

jackalmami

Üye
"Sakallı ve kilolu adamlar"
Yakıştıramadım size..

doctorrr

doctorrr

Üye
benim babamın bu denli ezilmesine neden olan onlar abi...

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
benighted

benighted

Üye
guy fawkes in yuzyillar once yapmak istedikleri bir filmle ancak bu kadar etkileyici aktarabilinir.En buyuk hayranlarindanim filmin en az 50 kere izlemisimfir belki ne zaman birilerine canim sikilsa oturur V yi izlerim.

jackalmami

jackalmami

Üye
Onları ben de tasvip etmiyorum ama ilk önce benzettiğiniz terimlerin anlamına bi göz atın isterseniz. Sizce sakallı ve göbekli lnsanlara hakaret olmuyor mu bu laf ?

turaniaCCC

turaniaCCC

Üye
siz bide battal gaziyi izleyin. Esas anarşist o bizans düzenine tek başına kafa tutuyor adam. :ehe

benighted

benighted

Üye
ben hala izlemedim bu filmi :ehe

- - - Eklendi - - -

kurşın deldi geçti beyler :(

- - - Eklendi - - -

bıyıklı ve alman :?

dostum gercekten cok sey kaciriyorsun.insanin vizyonunda buyuk degismeler ve gelismeler yasatacak nadir filmlerdendir.

doctorrr

doctorrr

Üye
Onları ben de tasvip etmiyorum ama ilk önce benzettiğiniz terimlerin anlamına bi göz atın isterseniz. Sizce sakallı ve göbekli lnsanlara hakaret olmuyor mu bu laf ?
ondan kastımız bizi ellerinin altında tutmaya çalışan bizi ezen yöneticiler...

otostopçu

otostopçu

Üye
kendilerine bağladılar hortumu kendilerine bağladılar

• Beğen
Tepkiler: alaStar
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
benim babamın bu denli ezilmesine neden olan onlar abi...

Vede Benim Babamin ..

Arkadaslar Lutfen Konu Siyasete Gelmesinn .. Sadece Ornek VerdiK ..

Bu Sahne Ilgili Yorum Yapalim Lutfenn ..

otostopçu

otostopçu

Üye
ne hortumu kanalizasyon borularını bağladılar

• Beğen
Tepkiler: alaStar
jackalmami

jackalmami

Üye

ondan kastımız bizi ellerinin altında tutmaya çalışan bizi ezen yöneticiler...

Başka birşey demiyorum kardeşim. Beni yanlışta anlamayın. Sadece yanlışınızı düzeltme çabasındayım. Umarım hatanızı anlamışsınızdır..

doctorrr

doctorrr

Üye

Başka birşey demiyorum kardeşim. Beni yanlışta anlamayın. Sadece yanlışınızı düzeltme çabasındayım. Umarım hatanızı anlamışsınızdır..
herneyse abi fikirlerimi az çok biliyorsun :) demek istediğini anladım :) boşver...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...