kulubum e gir orada oyuncularda açık arttırma gibi bişey var oraya tıklaElimizdeki oyuncuları nasıl satıyoruz aradım taradım bulamadım ya lütfen bilen yazsın

Kendi takımım kasım kasım kasılıyorda normal maçlarda internet hızına göre kasıyoroyundaki yavaşlık kasılmalar bir tek bende mi oluyor?
şu anda gol sevinci yaklaşık 30-35 saniye sürdü hala da devam ediyor bir türlü gol sevincinden çıkmadı, arkadaşım da oynuyor onda kasılma yok aynı wifi.Kendi takımım kasım kasım kasılıyorda normal maçlarda internet hızına göre kasıyor
Eyvallah kardeşimkulubum e gir orada oyuncularda açık arttırma gibi bişey var oraya tıkla![]()
Bende kendi takımımla oynarken bazen kapatmak zorunda kalıyorum oyun takılıp öyle kalıyorşu anda gol sevinci yaklaşık 30-35 saniye sürdü hala da devam ediyor bir türlü gol sevincinden çıkmadı, arkadaşım da oynuyor onda kasılma yok aynı wifi.
ben hiç facebookla oturum açmadım ama kasılıyor yine de, acaba telin grafik gücü mü yetersiz diye aklıma geldi, kaleye yakın fazla adam olmadığında akıyor oyun ama orta saha civarlarında ekranda çok adam olduğunda kasılıyor.Oyunun neden kastığını buldum. Facebook ile bağlanırsanız kasım kasım kasılıyor, çıkış yapınca yağ gibi akıyor oyun ama o zamanda takımınız ve diğer bilgiler kayboluyor
bunda kick-off yokFIFA 14'te kick-off için satın alın diyordu, bunda da öyleyse hiç indirmeyeyim arkadaş![]()

O zaman indirmeyeyim boşuna, sağ olasınbunda kick-off yok![]()

512 ram sıkıntısı var hocamÜcretsiz![]()