Haber FIFA 15 Ultimate Team Oyunu Mağaza'da

Sponsorlu Bağlantılar

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Elimizdeki oyuncuları nasıl satıyoruz aradım taradım bulamadım ya lütfen bilen yazsın

meg1ddo

meg1ddo

Üye
oyundaki yavaşlık kasılmalar bir tek bende mi oluyor?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Kendi takımım kasım kasım kasılıyorda normal maçlarda internet hızına göre kasıyor
şu anda gol sevinci yaklaşık 30-35 saniye sürdü hala da devam ediyor bir türlü gol sevincinden çıkmadı, arkadaşım da oynuyor onda kasılma yok aynı wifi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Serhan
meg1ddo

meg1ddo

Üye
acil bir güncellemeye ihtiyacı var, en kısa zamanda müdahale ederler umarım.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
Oyunun neden kastığını buldum. Facebook ile bağlanırsanız kasım kasım kasılıyor, çıkış yapınca yağ gibi akıyor oyun ama o zamanda takımınız ve diğer bilgiler kayboluyor

PureFood

PureFood

Üye
FIFA 14'te kick-off için satın alın diyordu, bunda da öyleyse hiç indirmeyeyim arkadaş :D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Oyunun neden kastığını buldum. Facebook ile bağlanırsanız kasım kasım kasılıyor, çıkış yapınca yağ gibi akıyor oyun ama o zamanda takımınız ve diğer bilgiler kayboluyor
ben hiç facebookla oturum açmadım ama kasılıyor yine de, acaba telin grafik gücü mü yetersiz diye aklıma geldi, kaleye yakın fazla adam olmadığında akıyor oyun ama orta saha civarlarında ekranda çok adam olduğunda kasılıyor.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaşlar hangi zorluk seviyesinde oynuyorsunuz? bende geçen şöyle bişi oldu, Amatör oynarken hiç kasmıyordu 5 gol atınca seviyeyi yarı-pro yapmam önerildi, tamam dedim, sonra kasmaya başladı. acaba yapay zeka arttıkça işlemci yükü de artıyor ondan kasmaya mı başlıyor dedim kendi kendime :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
kasıntılar bence netten kaynaklı netin hızına göre zaman zaman oluyor

meg1ddo

meg1ddo

Üye
şöyle bir çözüm; kasıntılar büyük ihtimalle grafiklerden kaynaklı, ayarlardan görüntü ayarları ordan da kamera ayarlarını yakınlaştırma seçeneğini full (en yakın) yapın o zaman ekrana aynı anda daha az adam girdiği için grafik te fazla zorlanmıyor ve yavaşlama sorunu nerdeyse ortadan kalkıyor, denedim bende oldu şimdilik sorun yok ama yine de bir güncelleme gelmesi gerekir, çünkü bunun böyle olmaması gerekir hala oyundan kaynaklı bir sorun var diye düşünüyorum.oyuna girdiğinde server meşgul uyarı yazısı çıkıyor sanırım oyun güncelleniyor.

• Beğen
Tepkiler: ceza87

tgoksen1

Üye
unclock ıle yukleyebılırımıyım ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bu bölüm var mıydı?

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Serhan