Oyun fifa 14 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

arkin39

Üye
    Konu Sahibi
fifa 14 yardım
Arkadaslar fifayi guncelledim turkce oldu fakat sezon oynarken su uyariyi aliyorum yapmam gereken nedir bu. Min data2 icindeki oyuncu sayısı 2 kadronun ilk 11 icinde . Nasıl bir cevirme olmus yardım edermisiniz ne yapmaliyimArkadaşlar bu sotuya cvp alamadim dgisiklik yapayim. Sectigim lige kriterlerim uymuyor ligi nasil degistirebilirim division 2 deyim

-India-

-India-

Üye
hangi uyarıyı alıyorsun? gelen uyarıyı google'a arat. mutlaka birilerinin daha başına gelmiştir. çözümü vardır onun.
birde kriterlerim uymuyoru anlamadım. ne kriteri uymuyor?

arkin39

Üye
    Konu Sahibi
Google'da bulamadım. Kriter olarak hani takim uyumu 82 olsun 100 olsun ayni ligten olsun tarzinda olanlari kasttettim. Biz division lig secince bunu degistiremiyormuyuz

• Beğen
Tepkiler: nakka82
-India-

-India-

Üye
valla ben pek bilmiyorum o konuları kusura bakma. arada birkaç hazırlık maçı oynayıp çıkıyorum, oyunu pek bilmediğim için yardım edemicem

dantemustdie

dantemustdie

Üye
örnek veriyorum premier lig için data 2 min.5 ve data2 min.2 kriterleri var min 5 demek ingiltere ligi oynadığın için 5 tane ingiliz oyuncu demek bu oyuncuların hangi ligde oynadığı önemli değil,tek kriter ingiliz vatandaşı olması. min 2 kriteri ise kadronda (11 içinde demiş premier lig için) premier ligden en az 2 oyuncu bulunmak zorunda olması demek

-India-

-India-

Üye
şimdi gördüm konu android bölümündeymiş ben pcde oynuyorsun zannetmiştim