Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ferrari GT Evolution HD S60v5 ed Unsigned (62.6 Mb)
Sponsorlu Bağlantılar
kral7
Üye
ya bunun signed olanı yokmu ya alla alla
dragon_ksk
Üye
Kardeşşşşşş İndirdik Ama Sertifaka Hatası Veriyorr....!!!!! Nasıl İş bu !!!!!!!!!
Telefonum S60 V5 (nokia 5230)
'Davut
Üye
Konu Sahibi
Telefonunu hac.kleyecen... Bu arada zaten senin Telefonda kaldırmaz...
Yüzlerce kez yazıldı bir de ben yazayım. Bunu Nokia telefonlarda oynayamazsınız. Samsung s60v5 telefonlarda oynayabilirsiniz. Hiç Nokia donanım desteği yüksek olan bir telefon yapar mı?
'Davut
Üye
Konu Sahibi
Ben diye diye bıktım konudada yazdım ama kafamı almıyor...
tuncay89
Üye
nokia 5530 icin olarmi acaba bi kez denemistim ama malesev olmuyor
ŞenolTÜRK
Üye
teşerkür ler emeğine sağlık
tt32
Üye
emeğine sağlık
bu gibi büyük boyutlu oyunlari nereden bulabiliriz
piyasadaki oyunlar genelde 1-2 mb
hiç güzel degiller, büyük boyutlu kaliteli 2 tane oyun bulabildim baska yok mu, mutlaka vardır ama nerden bulabiliriz?
dragon_ksk
Üye
Davut™;2673874' Alıntı:
Telefonunu hac.kleyecen... Bu arada zaten senin Telefonda kaldırmaz...
emeğine sağlık
bu gibi büyük boyutlu oyunlari nereden bulabiliriz
piyasadaki oyunlar genelde 1-2 mb
hiç güzel degiller, büyük boyutlu kaliteli 2 tane oyun bulabildim baska yok mu, mutlaka vardır ama nerden bulabiliriz?
Yüzlerce kez yazıldı bir de ben yazayım. Bunu Nokia telefonlarda oynayamazsınız. Samsung s60v5 telefonlarda oynayabilirsiniz. Hiç Nokia donanım desteği yüksek olan bir telefon yapar mı?
aynen katiliyorum nokia nin bu modellerinde 3d hizlanrici yok ha uzel bi tel yaptilar n900 onuda turkiyede satmiyolar bu saatten sonra symbian benim icin ölmüstür ayriyetten kusura bakmayin bi daha nokia tel alirsam z*k*in ler beni
ermucahid
Üye
tesekkur ederim
Adiljan
Üye
güzel
deserteagle0606
Üye
bu oyun x6 da çalışıyormu... ona göre yükleyeyim..
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar bu oyunn x 6 daçlışıyormu.. çalışmıyosa bunun gibi çalışan oyunları nerden bulurum..
KittyCold
Üye
5800 5530 kullananlar indirmesin. 2 telefonda da denendi. Oyun açıyor ancak görüntüler donarak ilerliyor. Kısacası oynanmıyor. Telefon kaldırmıyor .)
5800 da denemeyin sakın valla telefonu sinirden yere çalarsınız bi oyuna girmesi abartısız 12 dakika sürdü oyuna başlama tuşuna tıklamam ve onu cevaplaması 5-6 dk sürdü sakın ha indirmeyin DDDDDDD
5800 da denemeyin sakın valla telefonu sinirden yere çalarsınız bi oyuna girmesi abartısız 12 dakika sürdü oyuna başlama tuşuna tıklamam ve onu cevaplaması 5-6 dk sürdü sakın ha indirmeyin DDDDDDD