Samsung Galaxy GİO Orjinal ROM Sürüm 2.3.6 Rom atıp pişman olanlara !!

Sponsorlu Bağlantılar

kabanas154

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy GİO Orjinal ROM Sürüm 2.3.6 Rom atıp pişman olanlara !!
Arkadaşlar ben telefonuma rom attım ve pişman oldum su gibi şarj yiyordu , hiç dayanmıyordu o yüzden ben tavsiye etmiyorum , başkalarının görüşleri farklı yönde olabilir tabi..

Bir sitede orjinal rom ' u buldum , denedim ve oldu. Belki bu sitede de orjinal rom mevcuttur , ben göremedim ve paylaşmak istedim
Eğer işinize yararsa ne mutlu bana.

Öncelikle kısaca kurulumu anlatayım.

Rom'u odinle atıyoruz , odin i indirmek için link ' i . =>>
Sonra Rom 'u indirin. =>>

İlk önce Telefonu Downloader modunda açmanız gerek ; daha sonra odin ile işlemleri tamamlıyacağız.
Bilmeyenler için Downloader modu görsel anlatım.

Odin Kurulumu Görsel anlatım ;

Eğer telefonunuz Pass yazısından sonra açılmazsa , bataryayı çıkartın.
Güç tuşu ve Home tuşuna aynı anda basarak telefonunuzu Recovery modda açın ve şu adımları izleyin.

1) wipe cache partition
2)wipe data/factory reset
3)Yes -- delete all user data
4)reboot system now

Telefonunuz yeniden başlayacaktır ve bu kez açılacaktır.

Orjinal Rom ' unuz hayırlı olsun ! :)

Linkler alıntıdır , fakat anlatım ve Görseller tamamen bana aittir. Emeğe saygı gösterip , bi teşekkür etseniz bana yeter :)

ARKADAŞLAR ODİN LİNK YENİLENMİŞTİR , LİNKİN KIRIK OLDUĞUNU FARK EDİNCE KENDİM UPLOAD ETTİM.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: PoLaTKaNX, kiistanbul ve hsyn4114

Şehriyar

Şehriyar

Üye
:tşk:

hsyn4114

Üye
Çok teşekkürler arkadaşım ellerine sağlık Allah razı olsun senın sayende telefon düzeldi :good:

hsyn4114

Üye
Teşekkürler biraderim :) :icelim:

Leo1534

Üye
ya odini başka indirebileceğim bir site söyler misinya odin romu görmüyor ne yapmam gerek acil !!!!!!ya yapamadım detaylı şekilde bana ne indireceğimi nasıl yapacağımı anlatırmısın litfeeen

Son düzenleme:

kabanas154

Üye
    Konu Sahibi
ya odini başka indirebileceğim bir site söyler misinya odin romu görmüyor ne yapmam gerek acil !!!!!!ya yapamadım detaylı şekilde bana ne indireceğimi nasıl yapacağımı anlatırmısın litfeeen

Kardeşim odin linki isteğin üzerine yeniledim. Eğer hala yapamadıysan özelden bana facebook adresini at , TeamViewer8 ' ile sana yardımcı olablirim.
Teşekkürler biraderim :) :icelim:

Eyyvallah bilader :)

ktutal20

Üye
kiese bagladık guncelleme var dedi yap dedik yüzde 7de kaldı. musteri hizmetlerini aradık takılmıs dedi. servise getirin dedi. simdi pc ile baglantısını kestik. acılınca pc ile tel baglantısı sorun isareti gosteriyo. resetlemede yapmıyo.

sizin dediğinizi yaptık.bu seferde MIBIB denen yerde kaldı 15 dakika oldu degişmedi. alt kısımdada mibib dowload... diyo sürekli ama bi değişme yok.

esokmen

esokmen

Üye
Hayirli olsun problemin cozulduyse

ktutal20

Üye
bizim sorun devam ediyo mibib download da kalıyo. teamviewer,'dan bakabilecek var mi ?yardımcı olabilecek kimse yok mu :S telefon emanetti bende çöktü acılmıyo :S

Kerim.

Kerim.

Üye
2.2.1 stocka gore nasil arkadasimda var çok kasiyor 2.2.1

mecitt1907

Üye
kardeşim bana teamwiever ile yardımcı olur musun be

PoLaTKaNX

Üye
Kabanas154 Kardeşim... Allah senden razı olsun. Gece gece başıma dert açtım telefonu yükseltim dedim fakat yükseltince hiç birşey orjinali kadar hızlı vede eksiksiz olmuyormuş. Sayende odin programı ile orjinal romu yükledim. Not: Arkadaşlar Odinde program yüklemeleri bitince bir yerde samsung yazısı kalıyor ve tekrar yeniden başlıyor ve bu işlemi sık sık üst üste yapıyorsa..
Kabanas154 kardeşimizin dediği gibi; Güç tuşu ve Home tuşuna aynı anda basarak telefonunuzu Recovery modda açın ve şu adımları izleyin.

1) wipe cache partition
2)wipe data/factory reset
3)Yes -- delete all user data
4)reboot system now

hayırlı sahurlar...

Üst Alt