kabanas154
Üye
Samsung Galaxy GİO Orjinal ROM Sürüm 2.3.6 Rom atıp pişman olanlara !!
Arkadaşlar ben telefonuma rom attım ve pişman oldum su gibi şarj yiyordu , hiç dayanmıyordu o yüzden ben tavsiye etmiyorum , başkalarının görüşleri farklı yönde olabilir tabi..
Bir sitede orjinal rom ' u buldum , denedim ve oldu. Belki bu sitede de orjinal rom mevcuttur , ben göremedim ve paylaşmak istedim
Eğer işinize yararsa ne mutlu bana.
Öncelikle kısaca kurulumu anlatayım.
Rom'u odinle atıyoruz , odin i indirmek için link ' i . =>>
Sonra Rom 'u indirin. =>>
İlk önce Telefonu Downloader modunda açmanız gerek ; daha sonra odin ile işlemleri tamamlıyacağız.
Bilmeyenler için Downloader modu görsel anlatım.
Odin Kurulumu Görsel anlatım ;
Eğer telefonunuz Pass yazısından sonra açılmazsa , bataryayı çıkartın.
Güç tuşu ve Home tuşuna aynı anda basarak telefonunuzu Recovery modda açın ve şu adımları izleyin.
1) wipe cache partition
2)wipe data/factory reset
3)Yes -- delete all user data
4)reboot system now
Telefonunuz yeniden başlayacaktır ve bu kez açılacaktır.
Orjinal Rom ' unuz hayırlı olsun !
Linkler alıntıdır , fakat anlatım ve Görseller tamamen bana aittir. Emeğe saygı gösterip , bi teşekkür etseniz bana yeter
ARKADAŞLAR ODİN LİNK YENİLENMİŞTİR , LİNKİN KIRIK OLDUĞUNU FARK EDİNCE KENDİM UPLOAD ETTİM.
Bir sitede orjinal rom ' u buldum , denedim ve oldu. Belki bu sitede de orjinal rom mevcuttur , ben göremedim ve paylaşmak istedim
Eğer işinize yararsa ne mutlu bana.
Öncelikle kısaca kurulumu anlatayım.
Rom'u odinle atıyoruz , odin i indirmek için link ' i . =>>
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Sonra Rom 'u indirin. =>>
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlk önce Telefonu Downloader modunda açmanız gerek ; daha sonra odin ile işlemleri tamamlıyacağız.
Bilmeyenler için Downloader modu görsel anlatım.
Odin Kurulumu Görsel anlatım ;
Eğer telefonunuz Pass yazısından sonra açılmazsa , bataryayı çıkartın.
Güç tuşu ve Home tuşuna aynı anda basarak telefonunuzu Recovery modda açın ve şu adımları izleyin.
1) wipe cache partition
2)wipe data/factory reset
3)Yes -- delete all user data
4)reboot system now
Telefonunuz yeniden başlayacaktır ve bu kez açılacaktır.
Orjinal Rom ' unuz hayırlı olsun !

Linkler alıntıdır , fakat anlatım ve Görseller tamamen bana aittir. Emeğe saygı gösterip , bi teşekkür etseniz bana yeter

ARKADAŞLAR ODİN LİNK YENİLENMİŞTİR , LİNKİN KIRIK OLDUĞUNU FARK EDİNCE KENDİM UPLOAD ETTİM.
Son düzenleme: