Ferrari GT Evolution HD S60v5 ed Unsigned (62.6 Mb)

Sponsorlu Bağlantılar

By_Casparov

By_Casparov

Üye
kardeş o sorunu çözmek için telini hacklemen gerek

punqermojo

Üye
alalhım yaa şölekaliteli oyunları 5800 ve N97 kaldırsa güzel olur :D 5230 da kaldırmaz degilmi?

BJK-Heat

Üye
ESET Virüs algıladı

cimbomlu-17

Üye
kardes emegine saglık arayıpta bulamadıgım kalıteli oyunlardan biri telefonum samsung ı8910 hd sertifika hatası verdı tarihi felan degiştrdim ama olmadı yardımcı olabilirmisiniz acaba ???

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
kardes emegine saglık arayıpta bulamadıgım kalıteli oyunlardan biri telefonum samsung ı8910 hd sertifika hatası verdı tarihi felan degiştrdim ama olmadı yardımcı olabilirmisiniz acaba ???
hac.le ;)

05BURAK05

Üye
valla benim 5800 ın güncellemesini yaptım 358 ram mi var

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Kardeş 62mb zar zor indirdim telefonle ama "dosya bozuk" diyor... Oldu mu şimdi :d sorun ne sizce? Sertifika mı?

--------------- Ekleme ---------------

valla benim 5800 ın güncellemesini yaptım 358 ram mi var

yok kardeş olur mu :) o işlemci hızı, 5800 da 128mb ram var yanılmıyorsam.

Bi de bişey soracam arkadaşlar, madem N97, 5800 da falan ram yetmiyor bu oyun için, hangi telefonlarda yetiyor? Bi de kaç mb boş ram gerekli oyun için bilen var mı? C6 da oynanır mı acaba?

--- SORUN ÇÖZÜLDÜ ---
İmzalanmamış olduğu için dosya bozuk demiş, imzaladım yüklendi. Şimdi de oyunu açmaya çalışıyorum :D

Yüklemeyi yaptıktan sonra denedim açmadı oyunu. RAM e baktım 15MB falandı, telefonu kapatıp açtım RAM 47MB gösteriyordu denedim açtı, süper bir görüntü kalitesi var. Program çalışırken arka plana alıp RAM e bir daha baktım 17MB kalmış :D Sanki ufak takılmalar var gibi oyunun açılışında, sonra Quick Race seçip yarışa başladım. Yüklendi, ama görüntü yok :) Ekran bembeyaz görünüyor... Sanırım Nokia'nın hiçbir modelinde oynanmıyor bu oyun... C6 da kaldıramadı bu oyunu :D

Aşağıda yazdığı gibi;

BU OYUN TEK SAMSUNG i890HD ve SONY ERRICSON SATIO ICIN YAPILMISTIR n97 5800 de OLmaZZ!!

proqamer

proqamer

Üye
5800 dada oynansa keske bu tür oyunlar ama bnm telefonum asphaltta bile kasıyor...!

kara31kara

kara31kara

Üye
eee peki hangi telefon icin bu oyun 5800 olmuyo n95 olmuyosa :S

Revengeful

Emekli Yönetici
Davut, telefonun kaldıramadığı oyundan iyi teşekkür topladın ha :D

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Davut, telefonun kaldıramadığı oyundan iyi teşekkür topladın ha :D

Yapma yahu ne kadar toplamışım...:d:

Kaldıranda varda yükleyen yok şurda her sayfada 5800 cılar var...Ben ne yapayım Millet Emeğe saygı duyuyor ... :naughty: Bu arada Sen Teşekkür Et Butonuna bastın mı ...:hmmm:d:

lasvetorus

lasvetorus

Üye
Arkadaşlar bu oyunu 5800 veya n97lerde oynayamamanızın sebebi ram yetersizliği değil.Bu telefonlarda 3D Hızlandırıcı olmamasındandır.3D Hızlandırıcı demek telefonunun maruz kaldığı grafik işlemlerini halledecek ayrı bir işlemci olması demek.Yani grafik işlemlerini asıl işlemcinin üzerinden alır ve telefonu rahatlatır.Ancak bu işlemcinin telefona dahil edilmesi o telefonun satış fiyatını artırır.N8 i-Phone gibi telefonların pahalı olmasının bir sebebide budur.Dezavantaj olarak şarj süresini büyük ölçüde kısaltır.Çünkü ekstra bir güç sarfiyatı olur.Bugün N95 in fiyatının 5800 a çok yakın olması bu sebebe bağlanabilir.Umarım sizi aydınlatmışımdır.

caglet

caglet

Üye
Keşke n97 kaldırsaydı ama yeteri kadar pahalı olduğundan ek işlemci özelliğini koymamıslar

dsendil

Üye
X6 da sertifika hatası verdi yükleyemedim yardım edebilirmisinz acaba ?

e1b1

e1b1

Üye
PREDATOR BAK İTALYA ..:ehe

dsendil

Üye
yardım edebilirmisinz ?

nahata

Üye
oyunu yavaş çalışanlar telefon tuşlarını açıyoruz (oyunda değil tabii) tuşlardan Yıldız Kare Sıfır Sıfır Sıfır Sıfırı tuşluyoruz bi sayfa açılıyor tlfno gücelleye basıyonuz. elefon güncelleniyo 10 kat daha hızlı çalışıyo 5.1 yapın

dsendil

Üye
abi bende seertifika hatası verdi yardım edebilirmisn acaba ?