Make Me A Superhero v1.0.1 S60v5/Symbian^3 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Make Me A Superhero v1.0.1 S60v5/Symbian^3 Signed
Hiç bir süper kahraman olmak istiyordu mı? Eh, şimdi kendi süper kahraman karakteri oluşturabilirsiniz. Kişi seçin, ona elbise / onu kostüm, aksesuar, ve silah ekleyin. Sonra bir süper güç almak. Her yaş için eğlenceli.

Not: QT ÖNCEDEN YÜKLENMİŞ OLMALIDIR

Nokia S60v5 / S ^ 3

NOKIA 5800, 5530, 5230, 5233, C6, N97, N97 Mini, X6, N8

Çeviri google translate

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike " ve ChavRash

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Teşekkürler.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Teşekkürler

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

katates

katates

Üye
teşekkürler :oke:

devilspath

devilspath

Üye
Güzel bi oyuna benziyor indiriyorum tşklet

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Rica ederim Arkadaşlar Hasanım Onay İçin teşekkür

devilspath

devilspath

Üye
Dostum oyunu infirdim tıklıyorum yükleneceği yeri seçiyorum (hafıza kartı) yükleniyor diyor tam yüklemeye başlarken yüklemeye hazırlanıyor diyor biraz bekledikten sonra yükleme iptal ediliyor diyor ve iptal ediyor sonra da internete bağlanmak iistiyor. Bağlansam da birşey olmuyor. Birkaç kez denedim teli kapatıp açtım açık herşeyi kapattım yine aynı
bi yardım lütfen 5800 tel

----------Eklendi 17.08.2011 @ 00:14:27 ---------- Yazıldı 16.08.2011 @ 22:55:26 ----------

hafıza ile ilgili kurulum olmuyormuş. Telefonun kendi hafızasından bişiler silince yüklendi
Oyunu hafıza kartına kuruyorsunuz fakat 14 mb kadarda kendisi telefonun hafızasına kend dosyalarından bazılarını kuruyor
Bu oyun da sayılmaz zaten bi tip var onu giydiriyorsunuz sonra bmp olarak foto şeklinde kaydediyorsunuz. Bu kadar..
Ben gereksiz buldum. isteyen yüklesin yine...

----------Eklendi @ 00:16:14 ---------- Yazıldı @ 00:14:27 ----------

hafıza ile ilgili kurulum olmuyormuş. Telefonun kendi hafızasından bişiler silince yüklendi
Oyunu hafıza kartına kuruyorsunuz fakat 14 mb kadarda kendisi telefonun hafızasına kend dosyalarından bazılarını kuruyor
Bu oyun da sayılmaz zaten bi tip var onu giydiriyorsunuz sonra bmp olarak foto şeklinde kaydediyorsunuz. Bu kadar..

----------Eklendi @ 00:17:05 ---------- Yazıldı @ 00:16:14 ----------

----------Eklendi @ 00:19:21 ---------- Yazıldı @ 00:17:05 ----------

foruma telden giriyorum tel hata verince aynı yazı bikaç kez gitti mod abilerim düzeltirse sevinirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt