[ENGİN]
Üye
hayır abi fennec qml değil. ilk geliştirilen fennec soruna neden oluyormuş.
Eyvallah bu arada sende fonksiyon tuşlarındaki 3 çizgili simge çalışıyor mu?
hayır abi fennec qml değil. ilk geliştirilen fennec soruna neden oluyormuş.
[ENGİN];5840417' Alıntı:
Eyvallah bu arada sende fonksiyon tuşlarındaki 3 çizgili simge çalışıyor mu?
normalde deaktive bende de linklerde denemedim.nasıl peki tarayıcı gelecek vaadeder mi?çalışıyor abi ancak bir linkin üstüne gelip basılı tuttuğunda seçenekler geliyor.
vaadeder tabi abi. Daha çok uzun bir geleceği var. Bireysel olarak geliştiriliyor olmasa bu kadar gecikmez. Tarayıcıdaki sorunlar zamanla düzeltilecek.![]()
gönül işi abi. Topluluk zaten desteğin kendisi artık.
sohbetinizi bölmek gibi olmasın dabu iki tarayıcıdan hangisi daha iyi, qmlMoz fennec in biraz geliştirilmiş hali mi?
sohbetinizi bölmek gibi olmasın dabu iki tarayıcıdan hangisi daha iyi, qmlMoz fennec in biraz geliştirilmiş hali mi?
ucweb çok kötüydü ilk çıktığında kullanılabilitesi nasıl şu anda?
yeni sürüm çıkmadı yani?
ben bi zamanlar bi icveb indirmistim baya iyiydi hatta dosyasinda ingilizceye ceviren bi ek vardi icine atiyordun ingilizve oluyordu unutmusum cok gecti.belki bi yerkerde vardir hala
ayni. zaten çin'ce. kullanilabilir bisey olsa koyacaktim foruma.
aynı uc web işte.ben bi zamanlar bi icveb indirmistim baya iyiydi hatta dosyasinda ingilizceye ceviren bi ek vardi icine atiyordun ingilizve oluyordu unutmusum cok gecti.belki bi yerkerde vardir hala
ben bi zamanlar bi icveb indirmistim baya iyiydi hatta dosyasinda ingilizceye ceviren bi ek vardi icine atiyordun ingilizve oluyordu unutmusum cok gecti.belki bi yerkerde vardir hala